Luka9905 817 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Skyrunner said: Ne znam samo odtkud vam ovo da u naredne dve godine ne može neki novi sporazum? To je kod mene bio slučaj, u Rakovici sam zaključio sporazum i tada mi je rečeno da naredne dve godine nemam mogućnost zaključivanja sporazuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Meni je isto rečeno,lično sudija.zbog malog iznosa nisam prihvatio da idem na sporazum,čuvam bambi za neki drugi slučaj(ne daj bože). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 817 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je vest na paragrafu: ZAKON O PREKRŠAJIMA: Pravo na sporazum o priznanju prekršaja ima svaki vozač koji u prethodna 24 meseca nije više od jednom pravosnažno osuđen za prekršaj iz oblasti bezbednosti saobraćaja na putevima, za koji je zakonom predviđeno obavezno izricanje šest ili više kaznenih poena. Policija ne prihvata sporazum sa okrivljenim za nasilničku vožnju, zatim sa maloletnikom ili osobom koja je u momentu prekršaja bila maloletna, kao ni sa vozačem koji je u prethodne četiri godine izazvao težu saobraćajnu nezgodu u kojoj je ugrožen nečiji život ili imovina većeg obima, ili u kojoj je neko bio povređen, a taj odgovorni vozač mu nije ukazao pomoć WWW.PARAGRAF.RS Mnogi vozači u Srbiji, koji zbog saobraćajnih prekršaja dobiju sudske pozive, ni ne znaju da imaju mogućnost da problem reše u policiji i da, na kraju, dobiju blažu kaznu od zakonom... Citiram deo teksta: Pravo na sporazum ima svaki vozač koji u prethodna 24 meseca nije više od jednom pravosnažno osuđen za prekršaj iz oblasti bezbednosti saobraćaja na putevima, za koji je zakonom predviđeno obavezno izricanje šest ili više kaznenih poena. Policija ne prihvata sporazum sa okrivljenim za nasilničku vožnju, zatim sa maloletnikom ili osobom koja je u momentu prekršaja bila maloletna, kao ni sa vozačem koji je u prethodne četiri godine izazvao težu saobraćajnu nezgodu u kojoj je ugrožen nečiji život ili imovina većeg obima, ili u kojoj je neko bio povređen, a taj odgovorni vozač mu nije ukazao pomoć. Mada ovo nisam pronašao u Zakonu o prekršajima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4805 Napisano pre 4 sati Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To ne piše u Zakonu uopšte A tekst je preuzet iz Kurira 2021. Godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6017 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, CAJA je napisao: Samo jedno pitanje tražim po netu bez uspeha da li mi zabrana važi od prijema ove presude ili tek treba da mi stigne rešenje? Nadji nekog u policiji da ti to zavrsi,moze da se otegne pa da ispliva kad ne treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...