BRACO 3335 Napisano Februar 2, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ko je namrgodjeniji? A stvarno liche! :D Svaka cast za temu,malo da se refreshiramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 2, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, milo mi je da si se sjetio da imas i dalje u posjedu manjeg AT-a od Adventura. nego, jel ti visak taj manji AT? ono, slobodno ga DHL-om doceraj do ovamo, imam mjesto viska u garazi ;D ;D ;D ;D ;D Vrlo rado druze moj ! inace je na prodaju ! Juri se ADV opet ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja jadan trulim u Zagrebu na finalu rukometa... :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 2, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja jadan trulim u Zagrebu na finalu rukometa... :'( :'( :'( :'( :'( aham ... ... KTM ... i 5D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 2, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, nego samo.... KTM!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 2, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo. KhM? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Нема шта да се дода сем КТМ! И латиницом KTM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Е нек' си и ти ушио један кончић Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 2, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Bas zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan KTM & bmw ;D ;D ;D ps: koja je ono tastatura? moze oznaka i cena ako je moguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 2, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan KTM & bmw ;D ;D ;D ps: koja je ono tastatura? moze oznaka i cena ako je moguce? Logitech G15, moja je stari model, izbacili su novu G15 koju ima Ceh i kaze da je losija ! http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3498&cl=us,en A ovo je nova G19, deluje jaaaako zanimljivo !!! ;D http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4956&cl=us,en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica u sred zime!POzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 4, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sektashi BeMWeovski....a onj KZR je samo krenuo da vas iritira bojom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Mina postavi slike sa današnje vožnje znam da ih imaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Mikko hvala na informaciji i linkovima za G15 i G19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...