dubaibike 0 Napisano Septembar 13, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan Da li se i vama desilo da se toliko vezete za motor da ga ne mozete prodati,cak i za bolji (citaj brzi)? Zovu mene ljudi za GSa koji htedoh da za zamenim za V Maxa kao sto znate i sto vise zovu,meni sve teze,dok jednog dana nisam rekao "nije za prodaju" :!: Ima tu jos nekih zackoljica vezanih za nekupovinu V Maxa,no presudna su bila osecanja! I umesto novog motora,kupih ja nova sredstva za pranje BMWa,a sutra sledi narucivanje dodatne opreme Cvrsto sam mu obecao da cu ga menjati samo za velikog brata GS 1200 sa cim se on slozio :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 13, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te razumem. I moja devojka èita ovaj forum. I moja devojka pravi paralela ona-motor i pita da li bi mejnao žene kao što menjam motore. Odlièan trik. Super post. P.S. Ja i se i dalje kajem što sam sa KLR-a spao na GS500. Stvorio bi novu izreku, sa kamile na konja. Tamo u Dubajiu to ima dublje znaèenje. Nataša kaže: Ah ti deèaci i njihove igraèke... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 13, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te razumem. I moja devojka èita ovaj forum. I moja devojka pravi paralela ona-motor i pita da li bi mejnao žene kao što menjam motore. Odlièan trik. Super post.najzli Ja bi menjao zenu za njenu mladju sestru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 13, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: strava!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 13, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Menjam zzenu od 40 god za dve od 20... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 13, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Menjam zzenu od 40 god za dve od 20... Doplata? Tvoja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1586 Napisano Septembar 13, 2006 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dzasmin bi na ovo samo rekao:" Prirastao mi za srce, je.o on mater svoju!" Potpuno te razumem kako se osecas. Ne znam da li je to do BMW-a ili sta... Ni ja se mog bajka ne bih odrekao osim u slucaju najvece nuzde, pogotovu ne posle svega sto sam uradio na njemu. To naravno ne znaci da mu ne bih nasao drustvo, da se ne smara sam preko zime. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja na mojem mijenjam sebe za boljeg vozaca samo al motor ostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sentimentalan do bola, ali mislim da se ne treba venèavati za gvožðe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...