NemanjaMadFoxMC 7 Napisano April 15, 2024 U prolazu, 11 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamada DT 125 MX (1979) Prijavi odgovor kao problematičan Помагајте другови! Јуче штеловао карбуратор, све је ишло како је ишло, 4 сата возили на смену да тестирамо ја и ортак, није се гасио, све супер... И у једном моменту ми се само угасио, ја нагазим на курблу - нема компресије.... Прво сам сумњао да се од вибрација одвила свећица, одгурао до радионице, дотегао, газим опет - ништа, нога ми само пропада... Хаос. Скинемо главу, круна клипа читава али начисто рђава, кроз издувни порт карике јесу изгледале малкице "начето" али морале су довољно добро да дихтују да бар осетим кад је клип у компресији (бар смо тако лаички оценили). Такође смо утврдили да ко год да је склапао пре мене није ставио никакав дихтунг главе... Дебил. Значи возио сам покретно гробље, кратко речено. Такође је и кошуљица од никасила мало надрљала, запиње нокат на једном месту. Знам да ту разбушивања нема, а хоновањем нећу успети да извучем рис. Нигде не могу да нађем цилиндар да купим, па молим да ме неко упути шта да радим. Да ли сам пропустио нешто? Шта још може да буде узрок недостатке компресије? Кад већ морам да радим да урадим све људски... Хвала унапред. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...