bukovski 36 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Xingyue XY 150 od 150cc ( prodaje se kod nas i pod imenima KINROAD i JINLIN isti motor ) sa sitnim kozmetickim dodacima, i ovaj moj ima ABS kao dodatak na prednjem disku ! Presao SAMO 4.100 km. Prvi vlasnik ! Prva registracija 30.05.2007g ! SAd je pod registracijom ! Inace veoma mala registracija tj jeftina je ! Uradjena vec 2 servisa na moje licno insistiranje iako nije bilo potrebe a menjao sam (ulje, filter, svecice ) Ulje sam prvi put zamenio posle 200km a drugi put posle 2600km Sipao sam strikno samo najkvalitetnije ulje Motul 5100 polusintetiku ! ( inace ide 950ml ulja u motor ) tako da je izuzetno i jeftin za odrzavanje ! Motor utegnut ko praćka - prošao par kontrola od ljudi koji se bave time ! Promenjeni svi srafovi ! Stavljene svuda veder sajmne i gumice ! Utegnut je bas ceo ! Sve sto je moglo da zeza ili bilo sta je odradjeno do perfekcije ! Te nije skromno reci da je sad bolji nego NOV !!! Gume Nove nista presle a i one su jeftine veoma ! cena SAMO 1.100 evra !!! Placen 1650 evra !! Dakle celu trecinu cene skidam !!! Gde to ima ? Izuzetno me sluzi i isao sam u Pirot i Nis na moto skup sa njim bez problema, kao i par puta na Vlasinsko jezero ! Zaista motor za uzivanje u voznji ! Jeftin lak i jos jeftiniji za odrzavanje potrosac ko upaljac meni nikad nije presao 2.5litra a uglavnom oko 2 litra potrosnja ! Prodaja iako mi zao jer sam ga sredio tip top za sebe jer iskren da budem zelim nesto jace, ovo mi je slabo !!! Sto bi rekli ONE TIME OFFER !!! Moze moja doplata za EN 500 , shadow 600, drag star 650... recimo ili neki slicnog koncepta do 2000 evra ! Dragan Ban - 063 15 08 981 ili ovde na pm ili mail ! slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 1000 e spreman za sezonu sedi i vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan presao 4800km !!! ko nov promenjeno ulje po 3 put utegnut sredjen zimska cena SAMO 850e ! i placam pice i pljesku !!! moze zamena za nesto tipa 500-750cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je za kesh za zamenu je nesto veca svakako postoji mogucnost dogovora ! ne mora biti choper moze i neka endurka naked 500-750cc, moze i GS500 GPZ500 ne , en 500 da , moze i legalan stranac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan veoma hitno zbog kupovine veceg bajka i kaparisanje istog [move] CENA : jednom i neponovljiva 700e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move] SAMO 700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12992 Napisano Februar 28, 2010 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je kinez al' za 700 evra je skoro pa poklonce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan jbg naso sam drugi bajk i moram brzo da prodam ovaj jel nemam kintu za taj drugi... a kriza nenormalna ne prodaju se ni motori ni automobili strasno nikad gore nije bilo mada ako upadne nesto u zameni moze i ta varijanta samo tad je cena ona prva ovo je samo za solarno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan prodato 600e ipak sam srecan ! kinezi su cudo dva put se radujes ! jednom kad ga kupis a jos vise posle kad ga prodas pa kolko ode tolko bolje srecan razvod nego shit od braka !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...