Jump to content

Moto Zajednica

NA PRODAJU HONDA CBR 600 RR 2003 GODISTE TWO BROTHERS CARBON!!!5300 EVRA!!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Izvinjavam se na Off-u ali meni nije jasno kako se ova Hondica jos nije prodala... Prelepa je i povoljna! :o :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

Izvinjavam se na Off-u ali meni nije jasno kako se ova Hondica jos nije prodala... Prelepa je i povoljna! :o :)

brate moj nemaju ljudi para udarila kriza globalna ekonomska eto to ti je  :o

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Pokusavam da shvatim razlog tvog postovanja u ovoj temi . Totalno si u off-u , druze . Bane se trudi da proda motor koji je zaista u extra stanju . Sto se tice tog  tipa motora ja lepsi u Srbiji nisam video . Ako te zanima kupovina istog dogovaraj se sa Banetom uzivo nemoj stavljati drugi oglas u njegovu temu , nije fer . Razmisli malo .

• Drug član, 1137 postova

ja sam ovde jer sam jednom davno poslao poruku u temu, kad mi je bila aktuelna neka zamena....

kad god se osvezi tema meni stizu odgovori o tome

a tema se osvezava par puta dnevno, refresh refresh aktuelno...

i vec pet ljudi se pita kako nije prodao motor a super je povoljno, pa eto ja sam ubacio misljenje,

da cena nije povoljna nego je standardna, slicni motori se cene ovoliko ili manje po oglasima...

i ja sam skoro prodavao apriliju pegaso... otisla je posle 5 meseci kad sam spustio cifru za petinu pocetne cene jbg-a... a nisam morao ni da osvezavam ovde jer od 20 ljudi sto me je onomad zvalo, samo jedan je video oglas na BJB

Pokusavam da shvatim razlog tvog postovanja u ovoj temi . Totalno si u off-u , druze . Bane se trudi da proda motor koji je zaista u extra stanju . Sto se tice tog  tipa motora ja lepsi u Srbiji nisam video . Ako te zanima kupovina istog dogovaraj se sa Banetom uzivo nemoj stavljati drugi oglas u njegovu temu , nije fer . Razmisli malo .

hvala mikulanac brate moj...a da me je sszgo upoznao uzivo verovatno ne bi postovao ovakve linkove  BROTHERHOOD 4 EVER!!!thanks bro!!!

• Drug član, 1137 postova

ma ja ti samo kazem moje misljenje, verujem da je motor u odlicnom stanju i da vredi koliko trazis, ali nema se kesha, ja sad da sam godinu dana skupljao kesh za motor, naravno da cu cekati da naleti neko kome ili gori pod nogama za pare, ili neko kome nije toliko bitno hoce li da spusti cifru za 10tak posto...

a jos je zima sneg, verujem i da cim krene sunce, a to ti je po prognozi od 1vog marta

evo linka:

http://www.weather2umbrella.com/umbrella/clients/bgd_10days_site_new.php

ce potraznja da krene :)

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

MNogo stvari kupac treba da uzme u obzir.U Srbiji se nalazi veliki broj nelegalnih motora.Ja to kao inspektor znam.

Kome to ne smeta neka kupuje one sa "extra " cenama.Ovaj motor je legalan a ima extra cenu,pogotovo u odnosu na opremu koju ima a i obzirom na to da je presao jako malo kilometara.Motor sam gledao uzivo i mrak izgleda.Ko hoce ochuvan motor sa punom opremom i legalca-neka kupi ovaj bajk.To je moje skromno misljenje. Eh,da.Jos neshto:ko zna Baneta moze da potvrdi da nije prevarant.

MNogo stvari kupac treba da uzme u obzir.U Srbiji se nalazi veliki broj nelegalnih motora.Ja to kao inspektor znam.

Kome to ne smeta neka kupuje one sa "extra " cenama.Ovaj motor je legalan a ima extra cenu,pogotovo u odnosu na opremu koju ima a i obzirom na to da je presao jako malo kilometara.Motor sam gledao uzivo i mrak izgleda.Ko hoce ochuvan motor sa punom opremom i legalca-neka kupi ovaj bajk.To je moje skromno misljenje. Eh,da.Jos neshto:ko zna Baneta moze da potvrdi da nije prevarant.

]hvala brate docice vec pravi kupac..

• Zainteresovan, 830 postova

Strpljenje, Bane brate, samo polako, cena je ok, motor je strava, treba vremena...

Nije neko poredjenje, ali prodaja je prodaja, ja kad sam prodavao kineza, za 1000 evra, jbg, prosto trebalo je vremena da se pojavi pravi kupac, kad se pojavio, motor je otisao u danu! Tako ce da bude i sa crnom udovicom, ne brini!

• Svrati ponekad, 140 postova

Mislim da nema potrebe da se prepucavate u vezi cena i vrednovanja necijeg motora,,covek je stavio sta prodaje i za koliko prodaje..njegova volja njegove pare njegov dobitak ili gubitak,,

i nije prica dal je povoljno ili ne..svak ima svoje kriterijume vrednovanja.

Znaci uzmes ili ostavis ,,,

Evo jedan link pa procenite sami vrednost ovog oglasa u inostranstvu..pa se preracunajte i.. i to je to:

http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale/searchresults/?Ntt=&N=191+146+4294043405+300&Ntx=mode+matchallpartial&Ntk=site&Rpp=10&Ns=P_Price%7c0

Nemojte offovati oglase..

A sad svi na svoje radne zadatke i SRECNO SA PRODAJOM ;)

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

CENA JOS UVEK 5300 EVRA SAMO ZA OZBILJNE KUPCE MOZE MALO DOLE!!!

Brate Bane pa ti hoćeš da je pokloniš... Gde ćeš još dole... ??

CENA JOS UVEK 5300 EVRA SAMO ZA OZBILJNE KUPCE MOZE MALO DOLE!!!

Brate Bane pa ti hoćeš da je pokloniš... Gde ćeš još dole... ??

uvek moze malko dole za ozbiljne kupce  ;D ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja