Mc SREMac 1146 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da poznajem sve puteve pored keja ali ne pada mi na pamet gde bi to moglo biti, pa jel bi mogao malo preciznije da objasnis gde ce biti? Nema gdje drugo sem u naselju Pejton. ??? ??? ??? Ja cu da gledam s' terase!!! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano April 26, 2009 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan morala je biti kawulja jer je to kod njih tradicija.Prosle godine bio Kawasaki GTR 1400,pretprosle godine bio Kawasaki VN900 kastom i ove godine se nastavlja sa modelom Z1000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2922 Napisano April 26, 2009 Drug član, 2802 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da poznajem sve puteve pored keja ali ne pada mi na pamet gde bi to moglo biti, pa jel bi mogao malo preciznije da objasnis gde ce biti? Nema gdje drugo sem u naselju Pejton. ??? ??? ??? Na staroj lokaciji su duž celog pravca posadili bandere uz put - pa bi to bilo previše riskantno. A start je od Ribolovca prema Pejtonu , 300 m. Publika skroz bezbedna ,na nasipu. I bezbednost publike,uz veliku odgovornost organizatora ,je uslov da MUP da saglasnost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2922 Napisano April 26, 2009 Drug član, 2802 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da poznajem sve puteve pored keja ali ne pada mi na pamet gde bi to moglo biti, pa jel bi mogao malo preciznije da objasnis gde ce biti? Nema gdje drugo sem u naselju Pejton. ??? ??? ??? Ja cu da gledam s' terase!!! :D Sumnjam, kako Mire kaže - 35 naših obezbedjuje trku. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1146 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da poznajem sve puteve pored keja ali ne pada mi na pamet gde bi to moglo biti, pa jel bi mogao malo preciznije da objasnis gde ce biti? Nema gdje drugo sem u naselju Pejton. ??? ??? ??? Ja cu da gledam s' terase!!! :D Sumnjam, kako Mire kaže - 35 naših obezbedjuje trku. ;D Ja nisam Vaš! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan nisi ti ni svoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1146 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Jel se Ti spremas za tvoje "Igre bez granica"??? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1979 Napisano April 26, 2009 Drug član, 902 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 27, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Moje ime je Dejan i iz Beograda sam... molio bih nekoga iz organizacije skupa da ni odgovori kokvi su uslovi ulaska prodaje i izlaganja moto opreme na skupu... 1. da li se placa ulaz i ako se palca koliko... 2. da li je potrepno dati nesto od poklona za nagrade i lutriju, tipa nesto od opreme... 3. da li je potrebno ici sa varijantom 1.+2. znaci i placanje mesta i poklon za nagrade 4. da li ce mesto biti obezbedjeno-natkriveno da se u slucaju kise ne sklanja izlozena oprema... 5. da li visina cene placanja zavisi od velicine na kojoj se izlaze oprema...npr da li isto placa i onaj sto prodaje sa haube i onaj sto dodje sa kombijem i stavi i sator i stolove itd... 6. da li se prilikom placanja dobije makar neki papir na kome pise da sam platio da ne bi dolazilo do zabuna kome je naplaceno kome nije...jer neko od prodavaca dodje u petak a neko u subotu... nadam se brzom odgovoru i sigurnom vidjenju... Hvala Dejan 063/220-105 064/11-47-001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2922 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2802 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan SA VELIKIM BOLOM I TUGOM U SRCU OBAVEŠTAVAM SVE MOTORISTE DA JE NAŠ DRUG,ČLAN MC SREM , ŽIKA NOVOSELAC PREMINUO DANAS OD POSLEDICA PADA SA MOTORA. SAHRANA ĆE SE ODRŽATI U SREDU. XV MOTO SUSRET U SREMSKOJ MITROVICI SE ZVANIČNO OTKAZUJE. Molimo sve da informaciju proslede . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2922 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2802 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan MOTO SUSRET U SREMSKOJ MITROVICI SE OTKAZUJE. MC SREM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...