pero rep 127 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde postoji javljajte.Imam sa njim lepa iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima Mirko iz Sombora, al kolko znam nije na prodaju - lepo se on vozi sa njim vec godinama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima Mirko iz Sombora, al kolko znam nije na prodaju - lepo se on vozi sa njim vec godinama ! Osim tog primerka zanm još jedan u istočnoj srbiji, ali i taj nije na prodaju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...