Pablo 2303 Napisano Januar 29, 2009 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan U moto radnji Fiva mozete naci moto opremu Hi-Force, Hit-Air jakne i prsluke, kao i ostale moto stvari. Detalji o radnji: Fiva d,o.o Trgovacka 16a Tc MONDO 063 83 00 858 U ovoj temi dajte svoje komentare i iskustva sa tom radnjom. Zabranjeno je porucivati robu preko teme, tema postoji zbog grupisanja svih iskustava potrosaca u Fiva moto radnji. Sve samopromotivne poruke bice obrisane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je promenjen,kao i lokal 011 2518 925 FIVA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 3, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A gde je sad? Jel samo lokal ili i tržni centar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 4, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan SAmo lokal, sad je u prizemlju, lokal 4, to je kad udjes, hodnik levo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, U Subotu sa otisao do prodavnice ali je u 0930 bila zatvorena, znchu radi od 10h. Kroz izlog se dalo primetiti lepo uredjen prostor sa gomilom RSTaichi Jakni`.... Nadam se da imaju pantalone .. Pozz Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan exta ljudi,extra roba,kupio koznu jasu i rukavice i extra sam zadovoljan.extra ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 7, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio danas oko 12.30 i nije bilo nikoga u radnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od 10h bio tamo,u 12:15 otisao do banke i opet se vratio. Izvini.. :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 14, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, opet sam bio danas, i opet poljubio vrata. U 10.55. Sa namerom dolazim samo subotom, drugim danima ne mogu zbog posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bili danas Gremlin i ja,nismo nista kupili, ali sam se upisao za neke pantalone koje treba da stignu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bio danas, bila plavusa Jelena valjda, kupio sam jaknu wintex maskirnu.... nema kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi dajte svoje komentare i iskustva sa tom radnjom. Zabranjeno je porucivati robu preko teme, tema postoji zbog grupisanja svih iskustava potrosaca u Fiva moto radnji. Sve samopromotivne poruke bice obrisane. neki postovi su obrisani,ako se i dalje ne budete pridrzavali ovih pravila tema ce biti kompletno obrisana znaci,narudzbe,cijene i slicno iskljucivo na PP i preko telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi dajte svoje komentare i iskustva sa tom radnjom. Zabranjeno je porucivati robu preko teme, tema postoji zbog grupisanja svih iskustava potrosaca u Fiva moto radnji. Sve samopromotivne poruke bice obrisane. neki postovi su obrisani,ako se i dalje ne budete pridrzavali ovih pravila tema ce biti kompletno obrisana znaci,narudzbe,cijene i slicno iskljucivo na PP i preko telefona Ne vidim razlog i smisao pretnje brisanjem cele teme o prodavnici Fiva, zbog par neodgovornih pojedinaca. Da li svi treba da budemo uskraceni za informaciju zbog nekoliko ljudi ? Drugim firmama se tolerishe dosta toga, a nekima nista. Pokusajmo da budemo isti za sve. Danas sam bio sa ZlajomBgd u prodavnici Fiva, nisam odusevljen onim sto sam video, ali je devojka bila ljubazna i predusretljiva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si mi na neki nacin izasao zastitnicki u susret i cenim tvoje misljenje. Sto se tice same robe,video si da je ima dosta, ali ne mozes svakom izaci u susret modelima. Mi smo do sada radili na veliko,tek zadnjih par mesecismo poceli malo prodaju,tako da uvek dolazi nesto novo.Znas da je za sve potrebno vreme. Evo ja te pozivam da navratis od ponedeljka opet,da vidis da li ima novina i promena. Naravno ,ako bi saslusao sta bi po tvom misljenju trebalo da bude u ponudi,potrudio bi se da i to nabavim. Stvarno jos jednom HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si mi na neki nacin izasao zastitnicki u susret i cenim tvoje misljenje. Sto se tice same robe,video si da je ima dosta, ali ne mozes svakom izaci u susret modelima. Mi smo do sada radili na veliko,tek zadnjih par mesecismo poceli malo prodaju,tako da uvek dolazi nesto novo.Znas da je za sve potrebno vreme. Evo ja te pozivam da navratis od ponedeljka opet,da vidis da li ima novina i promena. Naravno ,ako bi saslusao sta bi po tvom misljenju trebalo da bude u ponudi,potrudio bi se da i to nabavim. Stvarno jos jednom HVALA Posto se ne poznajemo licno, a ZlajaBgd mi je juce kad smo krenuli u obilazak radnji rekao da si vlasnik radnje, napisao sam samo ono sto zaista mislim - a to je da svi koji se reklamiraju na sajtu treba da imaju isti tretman sto se tiche reklamiranja. Takodje, treba striktno postovati i pravila foruma i ne reklamirati se tamo gde to nije predvidjeno. Jer dok nema reda i postovanja za ekipu koja odrzava ovaj forum besplatno - nista nece funkcionisati kako treba. A shto se tiche izbora, sve te razumem-tesko je udovoljiti svakom kupcu, i bas dok smo izlazili iz tvoje radnje kazem ZlajiBgd da je prakticno nemoguce napraviti dobru prodavnicu koja bi imala bas sve i bila slicna onima na zapadu. Za to bi po skromnoj proceni bilo potrebno oko 1-2 miliona Eura, jer naravno drzava zahteva da se sve odmah carini i tu lezi veliki novac. Takodje, jako je tesko odrediti koji su proizvodi koje treba stalno imati na lageru, koje jakne treba imati u svim velicinama, sta od opreme, sta od potrosne robe i delova, koje kacige ce se najvishe prodavati ? Mnogo je nepoznatih u toj jednachini, a i svaki pocetak je tezak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio tamo, za odnos ka klijenteli sve pohvale... Na žalost, u tom momentu nije bilo ničega za mene zbog mojih većih dimenzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio pred novu godinu i pazario one cudesne naocare ;D Ostao sam jedno sat i nesto u radnji i vise stvari isprobao nego da sam otisao garderobu da pazarim neku, ne moze covek a da se ne zadrzi Svidela mi se ona enduro jakna koja je prave perverzija ali morace malo da priceka jer sve pare odose na novi motor sledeci mesec kad bude plata moram da doci da pogledam neke rukavice i da vidim sada novi prostor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam pozitivno iskustvo sa ovom prodavnicom. Prvi put kada sam otisao odlucio sam se za jaknu koja mi se jedina dopala. Kako nisam imao dovoljno kesa kod sebe dogovorili smo se da mu se javim u ponedeljak ( bila je subota) i da kazemo da li hocu jaknu. Nudio sam i da dam kaparu ali je on to odbio i rekao da je to nepotrebno. Srdjan (Katarina*) je rekao da ako potvrdim da hocu jaknu mogu doci i posle 20 dana, i da ce me jakna cekati. Zelim jos da naglasim da sam tamo otisao preko preporuke. U ponedeljak sam imao problem sa brisacima i kako je kisa padala nisam mogao da odem do Zarkova. Javio sam se da mu kazem da imam problem i dobio odgovof da nije frka i da je i on u guzvi i da dodjem sutra. Sutradan kada sam ga nazvao da se javim da krecem dobio sam odgovor >>Sumnjam da ces je naci !!!<<. Nakon toga sam bio budala, pa sam otisao opet u tu prodavnicu probao pantalone i dobio obecanje da jakna stize za 7-10 dana. Obecao mi je da ce me pantalone sacekati. Sada mi se lik ne javlja, a pustio sam i poruku preko foruma. Jedini poziv koji je bio iz radnje je od ljubazne gospodjice koja je pitala da li dolazim po pantalone jer ima zainteresovanih. Nisam bitan samo ja, ali mislim da je potrebno ispostovati rec i dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio juče i poljubio vrata iako na istima piše radno vreme od 10-18h, a ja bio u 14 i nikog nije bilo, po meni krajnje neozbiljno jer ipak nije Žarkovo centar grada i ima poprilično da se vozi do tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kaznjen,pa me nije bilo... Evo odgovora za HORNET Glupo je kad pises ono sto nije istina,ali da se ne prepucavamo.Ako ljudi pogledaju datum kada si to napisao a ja im kazem da su te od tog datuma pantalone cekale do juce bez kapare i para,lako je videti istinu. Jaknu je kupio CRVEN BAN ,jel si ti hteo na kredit,pa cekanje,pa....I nije bila subota i ponedeljak,neko subota i ponedeljak pa ponedeljak. DR BANE zao mi je sto nekog nije bilo.Jelena je cele nedelje bila bolesna, a ja pre podne radim u Auto skoli.Celo popodne se jebavam sa glupom carinom. Takodje nam je radno vreme izmenjeno,Radimo subotom,jedini neradni dan je ponedeljak.Ako te put nanese,nadam se da cu se oduziti.Stvarno dosta vremena odnosi uvoz jel ocukjemo jos 3 nova brenda a sajam je uskoro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 1, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo odgovora za HORNET Glupo je kad pises ono sto nije istina,ali da se ne prepucavamo.Ako ljudi pogledaju datum kada si to napisao a ja im kazem da su te od tog datuma pantalone cekale do juce bez kapare i para,lako je videti istinu. Jaknu je kupio CRVEN BAN ,jel si ti hteo na kredit,pa cekanje,pa....I nije bila subota i ponedeljak,neko subota i ponedeljak pa ponedeljak. Evo ja cu potvrditi hornetovu pricu jer sam bio sa njim. Nebitno je ko je kupio jaknu. Ja pozdravljam horneta sto nije pricao ime jer je decko i nebitan za ovu pricu Ako hocemo iskreno njemu si prodao znatno skuplje nego sto si obecao hornetu, bar tako crven ban kaze. Ja sam bio prvi put sa hornetom i ja sam ponudio da donesem kes jer zivim jako blizu. Rekao si da se samo javi decko i da ce ga jakna cekati i 20 dana bez para. On ti se i javio, ali eto trebalo ti valjda para ili ne znam sta. Valjda ti je to dobar razlog. Drugi put sam isto bio sa hornetom kada je probao pantalone. Rekao si mu da ce ga pantalone cekati dok ne stigne jakna, a posle mu se nisi javljao. Pusti to sto si kaznjen bio. Nisi mu se ni na mob javio iako ste vise puta razgovarali pa imas broj, a znas ko nas je doveo i znas da isti taj decko moze da nadje i mene i horneta za 5 minuta. Ja sam ti rekao da puno opreme mozes prodati preko bjb-a jer ima dosta ljudi, ali ne na ovaj nacin. Kao trgovac trgovcu.. Prica ti je super, i prolazi kod mnogo ljudi, ali to sto ne ostajes pri dogovorenom, to ti ne ide na ruku. Izvini sto se mesam, ali hornet mi je jako dobar drug i jako dobar decko. Kada je on u pitanju uvek se i ja osecam prozvanim. Malo ljudi ima koji ne lazu i nisu prevaranti, koji ne gledaju sve kroz korist. Hornet je jedan od njih i ja sam ponosan jer mi je prijatelj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SVE PRIHVATAM Jeste KUPAC u pravu, ali dolaze ljudi koji se setaju , razgledaju, sve znaju, narucuju i nikad po to ne dodju .Ne samo kod mene.Pre pola sata razgovarao sa jos jednim uvoznikom. Sto se tice radnje da je uvek zatvorena to cu da razgovaram sa nekim koji treba da je drzi otvorenom.Za par puta sam znao ,ali za ovoliko stvarno ne. Sto se tice pogadjanja cene, niko nije dobio visu cenu nego manju,zar ne? Cak i nesto za dzabe.?? Nema potrbe da se pustaju poruke na pp i pitete onog ko je kupio koliko je platio.A isto tako i znam da neki ljudi namerno hoce da provociraju i to na ovaj nacin. A ja sam se jednom opekao,vise ne. Jbg, sto ljudi sto cudi. Eto toliko..Cak pocinjem i da sumnjam da se samo losi komentari pustaju za mene....nisam 100% siguran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas nemojte da tema ode u losem pravcu pa da se svi posvadjate Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan -Ja se stvarno ne ljutim :-[ :-[.Ali verovatno ne znas,da se ne pitam samo ja u toj radnji. Moje je 50%, a ulazem 555% truda.Ima nas dvoje,samo jedan i ne zna sta imamo u radnji... - Ako nesto kazem da je stiglo i napisem cenu odoh ja sa foruma ??? -U radnji se trenutno nalazi 98 jakni 40 pari pantalona,oklopa,..Cizme stigle na carinu a ne mogu da ih uzmem je l je poslat jedam par manje...neslaze se po papirima...njih cekam. Juce sam radio, u subotu takodje...jedini dan je ponedeljak gde cemo raditi od 13h. Kritike prihvacene,ja ih ispravio. Svrati i uveri se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2303 Napisano Mart 4, 2009 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Od strane clanova foruma je prijavljen animozitet vlasnika i predstavnika radnje Fiva doo, prema BJB forumu i forumasima. Na pitanje 'Imamo li popust kao clanovi BJB foruma' im je receno da bi popust dobili da su clanovi bilo koje druge grupacije, osim BJB-a. Takvo ponasanje radnje koja je dobila besplatni reklamni prostor na forumu kroz ovu temu je necuveno. Zbog toga, a i zbog drugih prituzbi na pomenutu radnju, prekidam dalju diskusiju o ovoj radnji. Postoji dovoljno informacija o tome sta mozete tamo kupiti i kako ih mozete pronaci, pa sami odlucite dal zelite tamo trositi svoj novac. Tema je od sada zakljucana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...