RSVMillenian 228 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan http://tokyobling.wordpress.com/2008/12/17/nikon-d3-cut-in-half/ Uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu rnicpo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://tokyobling.wordpress.com/2008/12/17/nikon-d3-cut-in-half/ Uzivajte Je`l ovo foto aparat ili svemirski brod. ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 29, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ah Nikon D3... pusti snovi... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta gledo... drzo u ruci... kako god kliknesh napravi dobru fotku... dacu primer... samo da iskopam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Januar 29, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ja mislim Ipe taj D3. Dobro je sto sad nece morati da ga otvara da vidi sta ima unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 30, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kanta .. Canon ga je pre*ebao za 5 duzina .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 30, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kanta .. Canon ga je pre*ebao za 5 duzina .. Mozda prije par godina ali sada se stvari izgleda mijenjaju... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kanta .. Canon ga je pre*ebao za 5 duzina .. Marko sine, ako se misli na trenutno najozbiljniji profesionalni DSLR aparat za news fotografiju u ovom momentu - onda je to svakako NIKON D-3, hteli mi sto smo na CANON-u godinama da priznamo to ili ne. Pod ovim ne podrazumevam EOS-5, EOS-5 Mk II, EOS-1 DS Mk II i Mk III - koji su aparati sa vecim file-om ali dosta sporiji i neupotrebljivi za brz spot news, a o sportu i da ne pisem. Imao sam prosle nedelje prilike da na svetskom prvenstvu u rukometu uporedim na licu mesta file-ove, brzinu kamere, ostrinu i kvalitet file-a preciznost i brzinu AF-a. Znaci sve je u ovom trenutku na strani NIKON D-3. I jos jedan veliki plus: full frame senzor. Ocekuje se CANON-ov odgovor, posle debakla sa EOS-1D Mk III koji nikada ni posle hardware upgrade-a (sub-mirror) i brojnih firmware update nije resio problem AF-sistema koji je i dalje potpuno nepouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 30, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kanta .. Canon ga je pre*ebao za 5 duzina .. Marko sine, ako se misli na trenutno najozbiljniji profesionalni DSLR aparat za news fotografiju u ovom momentu - onda je to svakako NIKON D-3, hteli mi sto smo na CANON-u godinama da priznamo to ili ne. Pod ovim ne podrazumevam EOS-5, EOS-5 Mk II, EOS-1 DS Mk II i Mk III - koji su aparati sa vecim file-om ali dosta sporiji i neupotrebljivi za brz spot news, a o sportu i da ne pisem. Imao sam prosle nedelje prilike da na svetskom prvenstvu u rukometu uporedim na licu mesta file-ove, brzinu kamere, ostrinu i kvalitet file-a preciznost i brzinu AF-a. Znaci sve je u ovom trenutku na strani NIKON D-3. I jos jedan veliki plus: full frame senzor. Ocekuje se CANON-ov odgovor, posle debakla sa EOS-1D Mk III koji nikada ni posle hardware upgrade-a (sub-mirror) i brojnih firmware update nije resio problem AF-sistema koji je i dalje potpuno nepouzdan. News fotografija je samo jedan segment ..Nemoj biti subjektivan .. Isto tako bih mogao da kazem da je u komercijalnoj fotografiji Nikon daleko loshiji do Canona .. ;D Mislim generalno gledajuci kad se swe sabere i oduzme .. Molim Knezewica da se ukljuci u owu debatu .. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kanta .. Canon ga je pre*ebao za 5 duzina .. Marko sine, ako se misli na trenutno najozbiljniji profesionalni DSLR aparat za news fotografiju u ovom momentu - onda je to svakako NIKON D-3, hteli mi sto smo na CANON-u godinama da priznamo to ili ne. Pod ovim ne podrazumevam EOS-5, EOS-5 Mk II, EOS-1 DS Mk II i Mk III - koji su aparati sa vecim file-om ali dosta sporiji i neupotrebljivi za brz spot news, a o sportu i da ne pisem. Imao sam prosle nedelje prilike da na svetskom prvenstvu u rukometu uporedim na licu mesta file-ove, brzinu kamere, ostrinu i kvalitet file-a preciznost i brzinu AF-a. Znaci sve je u ovom trenutku na strani NIKON D-3. I jos jedan veliki plus: full frame senzor. Ocekuje se CANON-ov odgovor, posle debakla sa EOS-1D Mk III koji nikada ni posle hardware upgrade-a (sub-mirror) i brojnih firmware update nije resio problem AF-sistema koji je i dalje potpuno nepouzdan. News fotografija je samo jedan segment ..Nemoj biti subjektivan .. Isto tako bih mogao da kazem da je u komercijalnoj fotografiji Nikon daleko loshiji do Canona .. ;D Mislim generalno gledajuci kad se swe sabere i oduzme .. Molim Knezewica da se ukljuci u owu debatu .. ;D ;D Ja i jesam naglasio da se prethodno pisanije odnosi na news i sportsku fotografiju. A kad se sve sabere i oduzme, vrlo je tesko reci sta je bolje NIKON ili CANON u "generalnoj" konkurenciji. Takodje po svetu se za dosta stvari u komercijalnoj fotografiji koriste i srednji/veliki formati/digitalna ledja, koji se u Srbiji mogu prebrojati na prste jedne ruke. A sve to iz vrlo prostog razloga: rad tako skupom opremom ovde niko nece da plati jer ne postoji trziste, pa onda moze da prodje i CANON ili NIKON ili bilo sta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan eh, a kome to aparat iz te klase smeta da napravi dobru fotku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...