JohnnyB 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... dakle sitan kvar na radilici tako da mi sad treba masina, ili ako neko ima radilicu sa lezajevima, posto mi je ostalo OK... ili ako neko poznaje kakvog pouzdanog majstora pa da je obradim na specijalu pozzz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan ... dakle sitan kvar na radilici tako da mi sad treba masina, ili ako neko ima radilicu sa lezajevima, posto mi je ostalo OK... ili ako neko poznaje kakvog pouzdanog majstora pa da je obradim na specijalu pozzz i hvala Ja sam radio par motora gde su ljudi vrlo uspesno obradili radilice,klipnjace i napravili nove lezajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnnyB 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... dakle sitan kvar na radilici tako da mi sad treba masina, ili ako neko ima radilicu sa lezajevima, posto mi je ostalo OK... ili ako neko poznaje kakvog pouzdanog majstora pa da je obradim na specijalu pozzz i hvala Ja sam radio par motora gde su ljudi vrlo uspesno obradili radilice,klipnjace i napravili nove lezajeve. ajde brate, daj na PM ime tog servisa i neki kontakt telefon ako imas, pa da vidimo sta se moze uraditi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...