role 36 Napisano Februar 23 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o torbama Hepco&Becker zadovoljan sa njima, meni za sada ne trebaju vece imam i veliki Givi kofer. Kvalitet je ok ali se motor dosta przio na suncu pa su torbe vremenom izgubile boju sa gornje strane, gdje je bila crna boja sad prelazi u sivu. Htio sam to sanirati ali ne znam kojom bojom jer je to vrsta debelog platna najprije poliestersko. Sa cim smijem to obojati da ne napravim jos gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1560 Napisano Februar 23 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, tesko ces to bilo cim ofarbati. Mozes da probas razne farbe za tkaninu ali ce se sve to saprati. Da je koza to bi moglo, ovako skoro nemoguce. Bar koliko sam imao iskustva u farbanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Februar 23 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nema u ponudi lakova za tkanine, to je materijal kao pojedina moto oprema npr. tank torbe ili kao neke jakne. Jedino sto sam nasao na trzistu kod nas je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Februar 29 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem i nedoumicu kako prefarbati jedan ranac - torbu, sentimentalno vezan jer me služila kao ni jedna, boja je mas.zelena - siva sad, pa sam probavao sa farbom za tkaninu u crno, bilo je lepo jedno vreme ali na žalost se ispralo i sad je nekako u svim bojama Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Februar 29 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspio sa bojom kojom farbaju kozne volane i enterijere auta. Ali kod mene se radi o crnoj boji, ne znam ima li ta nijansa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...