badzabajker 89 Napisano Februar 11, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan X lite 661 turing kaciga u M veličini, fiberglas vlakna, double D kopča, sunčani vizir, pinlock, podbradak,vrećica, priprema za komunikaciju, neznatna oštećenja od pada sa stolice ...100 evra0638282122 Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Februar 11, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Februar 11, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga mnogo lepše izgleda uživo.Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Februar 11, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ovako koja rec o kacigi? Kakva je na vecim brzinama (120+kmh), kvalitet vizira…gledam neku kacigu da kupim da premostim do boljih vremena kada cu moci vise i duze da vozim. Otpao mi vizir pre neki dan na mojoj nekoj staroj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Februar 11, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne spada u klasu najtiših kaciga, takođe daleko od toga da je bučna. S obzirom da je turing kaciga odlično završava posao, mada to zavisi i od tipa motora koji voziš, tj. da li ima veliki vizir ili ne kao moj Triumph Sprint ST. Vizir odlično dihtuje, tako da nema problema sa maglenjem, bez turbulencija na brzinama i do 200 km, ne pitaj kako znam Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...