Black Betty 257 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili .... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo raznih modela,u svim veličinama i različitih boja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6665 Napisano Januar 23 Ne silazi, 6550 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Januar 23 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko na ovim slikama primetio neki motor? Sad da me stave na mučenje, ne bih mogao ni jedan model ili marku motora da navedem koji sam video 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 23 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, pronto je napisao: Vidi se... ja samo vidim da ne nose zaštitnu opremu za motor a ostalo mi je mutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Januar 23 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Samo plavi i crni modeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Februar 8 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo raznih modela,u svim veličinama i različitih boja...Znamo, rekao nam jedan veliki ćelavi čovek iz Osijeka Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...