Mirkic 267 Napisano Januar 19, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jel neko ima ili je probao Momo Design Blade,ili koju god opciju... Kako se ponasa na 80+ ? 80-130kmh... ? Kvalitet izrade? Na slikama/snimak sve to deluje valjano al pod rukom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 55 Napisano Januar 19, 2024 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Probao u barellu, reče dečko da Momo Design više neće biti u ponudi, otkupila ih je neka veća firma. Što se tiče same kacige, meni se jako dopala, stajem u M veličinu(za sve ostale L), lepo leži, jako lepo izgleda, po meni sasvim solidno napravljena, ali tada je kostala nesto tipa 28k dinara što mi je bilo mnogo. E sad JET kaciga, to je za grad, nije za 80-130, biće bučna koju god da uzmeš i vetar zalazi pod naočare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...