abarth 175 Napisano Januar 15 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan 2012, 80000km prešla, urađen desmo servis (kaiševi,ventili, svećice, filter vazduha, ulje) pre 6000km, gume dobre, lanac i lančanici pre 10k km, nema nikakvog ulaganja, 3x original kofera, tank torba, 2x ključa, original alat i knjige, carbon nos i dekle kaiševa, rizoma zmigusi, ohlins elektronsko vešanje sa dokupljenim aktivnim SCU, grejači ručki, USB napajanje... Lično sam ga uvezao iz švajcarske pre 2 godine. 8000eur 0641254846 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 18 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Slika od danas... 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Januar 18 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Januar 18 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao prilike da ga probam,ali i meni jedan lepših motora,iz novije generacije ,da tako kažem .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Posto bi malo da menjam motor i ja ja pomalo razmisljam o ducatiu ali uvek mi u glavi radi neki crv samo zbog negovog održavanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Januar 20 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovu sa Ohlinsovim ovjesom putovanje multistradom doseže nezamislive dimenzije komfora i dinamike.Preporuka.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 22 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Sniženje 7800eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovu sa Ohlinsovim ovjesom putovanje multistradom doseže nezamislive dimenzije komfora i dinamike.Preporuka.Gesendet von iPhone mit Tapatalk ProA još pogotovo kad se dokupi aktivni SCU kompjuter, kao što imam pa se vešanje samo prilagođava uslovima na putu i prati dinamiku vožnje. Fabrički je vešanje pasivno, elektronski se podešavaju fiksni parametri (rebound, compression, preload). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...