drazenye 221 Napisano Januar 10, 2024 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li medju kolegama majstor da popravlja masine za sudje? Candy masina u pitanju 2018 godine kupljena, neki dan napravila poplavu. Plavi horizonti Zemun Drazen 063 8199431 Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10134 Napisano Januar 10, 2024 Ne silazi, 2337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dražene, nisam majstor, ali sam moju popravljao. Puklo neko debelo crevo, stavio neko od kola od hladnjaka, radi već 3 godine. Na podu ima "prekidač za vodu", tj. neko udubljenje u podu gde stoji parče stiropora koji se, kada se pojavi voda u udubljenju, podigne i isključi mikro prekidač koji isključuje mašinu. Ako je takav slučaj i kod tebe, prvo izbaci odatle vodu, uključi mašinu i gledaj odakle curi voda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1140 Napisano Januar 10, 2024 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj sam,meni isto polavila pre dve godine ,spalo crevo nista nije puklo. Bezvezna selna ona sto se pritisne kao stipaljka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Januar 11, 2024 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili crevo ili merac protoka. Imam neku Bauchnect ili kako se pise. Zvao neke majstore, svi trljaju ruke. Nije standardna masina, to je uvoz, kod nas nema uvoznika, porucuje se deo, to je milion eura + PDV! A govance maleno, 6 setova masina, polovna. Placena 120 eura polovna, hebes je. Rasklopio, skinuo taj deo gde uzima vodu, komplet kuciste sa protokomerom, procitao broj... Ispalo da ide na 387 masina za sudje. 1250 dinara sve kpt sa kucistem. Namontirao za 10 min sve i evo je vec 3 godine ne kuka. Da ne ureknem. 7 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Januar 12, 2024 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, nije mi problem da srafim, nego vrijeme. Sledeci vikend cu valjda stici da je rasturim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...