Killer NS 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jakna rokerica XXL dobro ocuvana 130e.Visok sam 182 i imam 85 kg i poprilicno mi je velika. tel.064\111 75 96 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem da moze i zamena za manju, XL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan decko,pa moja rokerica sto je prodajem odlicno izglada ali sam se zeznuo za cenu ocigledno...ali gotovo je sad,ja kad je obucem komotna mi je,imam nesto oko 80 kg,tebi bi bila ok! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran sta si hteo da mi kazes.Ja sam ovu jaknu platio po toj ceni koju sam stavio u oglas pre mesec dana na moto berzi i ocigledno sam se zeznuo u dve stvari,prva je da sam uzeo preveliku adruga da sam preplatio mada u tom trenutku nisam teko mislio.Ako ti imas neku varijantu da se menjamo razlika u ceni ne igra nikakvu ulogu jer meni nije cilj da zaradim nego da imam jaknu koju mogu da nosim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Imas PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa nestalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...