aky 239 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga pre par dana. Nije bilo vise para za nesto bolje , ima li neko iskustva sa tim motorom? na sta treba obratiti paznju? Lepo ide i lepo izgleda. Za sada samo to znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga moj sin...odlican motor za pocetnike...koje je godiste tvoj i koliko si platio....vodi racuna delovi se tesko nabavljaju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2004.godiste. platio sam ga 1600e. presao je 22000. stvarno izgleda kao nov! kazu da je mali potrosac, a da lepo ide... ne znam, cekam malo suvog vremena pa da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan aj postavi slike ako nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, obavezno slike ako nije problem, da vidimo makinu ... Da nisi mozda kupio ovaj iz oglasa? http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=22205&trazi=1&ur=1&model=84&m=Hyosung-Comet-GT250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ga nisam dovezao od prodavca, planiram to da uradim od ponedeljka. Nije taj iz oglasa, zute je boje...ma izgleda mnogo dobro! Cim ga doteram kacim slike! Problem je sto bas malo znam o tim motorima, tako da je svako iskustvo dobrodoslo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 25, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lep motoric imao je zastupnika u pancevu , sad je kubura za delove ,moj brat ga je vozio pre dve godine divno ide kao san malo mu je menjac tezi koliko sam ja provalio . Ne stedi na ulju menjaj obavezno i vodi racuna da je na max, sretna voznja i ne zaleci se puno!Buraz mu je doradio ralicu i neki lud far streetfight varijanta !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, znaci nema delova? A uvoznici, sta je sa njima, ima li ih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam trenutno...NEMA..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da verujem...delovi se mogu naci u Hrvatskoj ali pogledajte cene ...na ovo se moze dobiti 20% popusta.... Cene su za cajgere....dali sam ja lud ili je ovo bez popusta oko 1000 evrica??? A cijene su za kučište sata :517,44kn cijena brzinomjera: 3941,00 kn cijena tachometra : 5006,96 kn Možemo odobriti rabat od 20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan cene su katastrofa!!!! jos prevoz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da ih radim (prodajem) ali kao sto znate Pancevci su jednostavno nestali, ako iko zna kako bih mogao da stupim u kontakt sa njima ili bilo kojim njihovim partnerima/dilerima da vratim Hyosung u Srbiju bio bih mu veoma zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kart-in.net/home.php Pretrazi kontakte na sajtu, kao i prodajna mesta, od 10 telefona sigurno ces naci neki da im udjes u trag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti sve delovi trebaju, nasao sam ja delove u engleskoj i nisu ni malo jeftini, trazio sam nesto i po ebay, cisto informativno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 26, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ima i u madjarskoj i grckoj svih delova za gt ne brini ako si kupio dobar motor plocice ulje i filter ima za njega svuda a za ostalo ..pu pu ne daj dva bozeta sto rece jedan moj drugar ...u grcku na more pa pokupujes u solunu sta ti treba ,, a uvek ima neko kao sale iz trstenika moze da ti nabavi sve ,,bar kazu tako i ja ga nesto cekam da mi nabavi egzoticno pa cemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li mozda sajt od prodavnice u grckoj/madjarskoj, ja sam nasao ove linkove http://www.richardhyosunggvgt.com/cometgt125250650rs.htm http://motorcycleproducts.co.uk/catalogue/advanced_search_result.php?keywords=hyosung&sort=1a&page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise kod mene taj motor, naplasio sam se sa cenama delova, tako da sam ga prosledio! Imao je neki problem sa manjacem, zaglavljivao je u trecoj... Hocu da kupim Kawu KLE 500, ako neko ima, neka se javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko si ga prodao ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1400e. izgledao je kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam nekom postovao delove mozete naruciti kod zastupnika za Rumuniju www.nomadsport.ro u Temisvaru rade KTM i HYOSUNG. Ako ja imam put tamo mogu vam i doneti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...