MaxiS 2732 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Givi monokey ploču. Ja sam kupio plastičnu, meni lepšu, i prodajem ovu. Msm da je metalna Cena 3.000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6152 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1753 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su donje gumiceeeee ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 11, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Plastična...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1859 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bi da je metalnaSent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2732 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Gde su donje gumiceeeee ? Gumice nema. Tako je stajalo i kod mene. Samo je skinuto i nije lickano. Nikad mi se nisu svidele ove, i kupio sam onu "moderninu" plastičnu @Štef @vidakn Plasticna nije. Metalna je. Nisam strucan da kazem koja vrsta metala. je li sivi liv, celik, sta god da je... Ne razumem se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2732 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Eto zbog gumica jos 200 kinte dole Da se zna kad ja spustam cenu 2.800 din za forumase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2732 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad' vidim da sam omasio naslov Moze cena 2.500 din, skupljam pare za tanklock torbu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2732 Napisano Januar 22, 2024 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da podignem oglas. Cena 2.000 din. Saljem o vasem trosku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3066 Napisano Januar 22, 2024 Drug član, 1081 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ona ravna, obična, sačuvaj mi, tebaće mi.Zovem kasnijeSent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2732 Napisano Januar 22, 2024 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ta, najobicnija. Ja sam uzeo plasticnu i ovu prodajem. Pasuje mi kofer na obe. Ako treba dodatna slika, slikacu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 863 Napisano Januar 22, 2024 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane, uzimam ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...