Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari znate li sta o ovom motoru? Jedan prijatelj se interesuje za njega pa ga zanima koliko je zastupljen kod nas, koliko su delovi dostupni? Uopste kakav je motor? Znam da je Honda i da bi trebalo da valja ;D ali nam treba savet iskusnijih ljudi koji su upuceni u ovaj model Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 24, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_xbr500%2086.htm :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki, ali to sam sve vec prevrnuo. Koliko je taj model zastupljen kod nas? Zna li neko... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Januar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari znate li sta o ovom motoru? Jedan prijatelj se interesuje za njega pa ga zanima koliko je zastupljen kod nas, koliko su delovi dostupni? Uopste kakav je motor? Znam da je Honda i da bi trebalo da valja ;D ali nam treba savet iskusnijih ljudi koji su upuceni u ovaj model Hvala! Imao ga je jedan moj drugar u Tuzli, ne mogu bog`zna sta reci, sem da ga je dugo prodavao i jedva prodao za neke male pare. Mozda i to dovoljno govori. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno i to dovoljno govori Hvala! Sve mi "mirise" na to da i nema tih Hondi kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Moj otac je par godina vozio xbr i dosta dobro poznajem taj motor. Agregat je skoro isti kao na Dominatoru i za dijelove nije problem , oni su inace pouzdani i dugotrajni. Ostatak vozila me nije bas odusevio ,nekako tezak prednji kraj ne daje bas ohrabrenje u brzim krivinama ,kocnice nisu bas nesto i polozaj sjedenja je vrlo neobican ,upravljac je puno nizi nego sto to sjediste dopusta. Nas je vjerno sluzio nekoliko sezona bez i jednog kvara , e sad vjerovatno moze puno pruziti nekom nezahtjevnom vlasniku ,koliko para toliko muzike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala GS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...