lalajko 2024 Napisano Maj 8, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma narucicu ja ponovo, nije mi problem. Samo me nervrira da je neka lopuza iz PTT-a videla da je besplatno, bez potpisivanja i lepo ukrala stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu da ih narucim, ali mi pise da "shipping to Yugoslavia" kosta 20.92eura :-\... Jel i vama to pisalo? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, ovo neka novotarija..... Meni su stigli za džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, ovo neka novotarija..... Meni su stigli za džabe. E koji sam ja baksuz, taman kad hocu da narucim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1449 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma videli ljudi da mi to narucujemo za lozenje vatre. Debeli katalozi a dzabe ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li Bera i dalje nabavlja opremu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 28, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li Bera i dalje nabavlja opremu? ja sam se sa njim cuo proletos. tada je jos donosio stvari iz touratech-a. mislim da to i dalje radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 19, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, ovo neka novotarija..... Meni su stigli za džabe. E koji sam ja baksuz, taman kad hocu da narucim... meni upravo stigli katalozi naruceni pre tacno metar dana... sada sam pokusao ponovo da narucim ortaku na adresu ali... 20 i kusur jurica... provalile nas svabe jedino cega nema je pricelist... mada... sve je tako dzaba da ... ni ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Novembar 11, 2010 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Narucio i stigli za 20-tak dana platio samo 200 din. postarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek šalju besplatno!!! Posle 10-ak dana od dana poručivanja stigla sva tri kataloga uredno upakovana i sa plaćenom poštarinom! Posle ovako iskazane nemačke poslovnosti, a i samog kvaliteta njihovih proizvoda, kako odoleti i ne poručiti bar neku sitnicu iz Touratech-a!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Maj 4, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Bero,jel i dalje nabavljas iz Touratech-a,trebaju mi bravice za kofere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Maj 4, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Integral lock for ZEGA Pro2 / ZEGA Pro Case / ZEGA Pro TopCase/ ZEGA Mundo/ Toolbox | Touratech: Online shop for motorbike accessories SHOP.TOURATECH.COM Ako radis trebaju mi dve ovakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...