acim 765 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne, postoji kit kojim svoju Hondu CBR600RR možete modifikovati u quad, ako vam nije žao Čak šta više, WesllCorp proizvodi kitove i za neke druge motore, recimo Suzuki GSX-R1000 i Kawasaki ZX-10R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jednog pravog prototipa, da ne bude samo Photoshop ;D Ostatak slika imate ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gdje ide ovaj svijet. Ajmo svi pobacati motore u provaliju i pokupovati auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super stvar da bi se koncno zapusila usta onima sto stalno drve: "Cetiri tocka su cetiri tocka!"Eto ga komromis.Zanima me koliko je ovo bezbednije voziti nego klasicni motor?Sigurno je stabilniji a ima i kocioni sistem uvecan za 2x (ili nema).Povecavanje troskova odrzavanja isto 2x i vise.Mislim da je to za nas jos uvek naucna fantastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo skroz zanimljivo resenje, i ne bih imao nista protiv da posedujem ovakav kit, ukoliko je razumna cena (mada cisto sumnjam). Knele, ne znam zasto bi odrzavanje bilo 2x skuplje zbog dodatnog para tockova, mozda 10-20% vise, jer ce gume i plocice vise trajati zbog njihovog broja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Knele, ne znam zasto bi odrzavanje bilo 2x skuplje zbog dodatnog para tockova, mozda 10-20% vise, jer ce gume i plocice vise trajati zbog njihovog broja. Pa moguce,ali sama pomisao da umesto dve kupujes cetiri gume je ....A sto se kocijonog sistema tice ja nisam odma primetio ali on po tocku ima jedan disk,doduse i napred i nazad iste velicine.Tako da to nije strasno.Opet sve je to daleko od nas ali ponavljam meni se cini jako zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...