Steel_Stallion 647 Napisano Septembar 8, 2006 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ko ima iskustva? Interesuje me konacno (posto je uvek neka druga prica) kolika je carina i porez? Cuo sam da neki ljudi iz subotice dovoze (300evra) i uvoze motore. Koliko motor treba da ostane na carini i koji su troskovi (kada se kola uvoze ostaju dva, tri dana na carini i to se nesto placa)? Sta se desava kada ja ne zelim da ga carinim, hocu samo da bude dovezen tj. da li ima dodatnih troskova? Za sad samo ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Carina i porez su 25% na osnovnu cenu vozila + 250 evra za spediciju (lopovi) +registracija! Na carini ostaje 3-5 dana i placas 1500 dinara. Bice troskova za spediciju uvek. Moras prijaviti ulaz na granici da te ne deru posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan ili zovi ovaj broj: 024-812-329 On ti uvozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako mislimo na iste ljude iz Subotice, kod njih sem troskova prevoza imas i izuzetno povoljno carinjenje, oni obave sve, Tvoj je samo prevod na svoje ime kasnije ali to je malen troska u odnosu na pricu u kojoj tacno znas sve troskove unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam uvozio svoj motor, proslog leta, morao sam da ga carinim na mestu prebivalista... pravo biranja gde ce da se carini motor imaju samo pravna lica. Motor je bio transportovan kombijem. Na granicnom prelazu su bili odraceni narinski papiri, zapise se kilometraza i jos par stvari i to je kostalo oko 30e. Tu postoji neko vreme za koje ti moras da ga ocarinis, ali ja sam otisao posle dva dana. Dovezao motor u Luku Beograd istovario ga ispred. Naso speditera odma tu koji mi je uslugu naplatio 200e. Malo skuplje, ali se u konacnom skoru to sve isplatilo, prilikom placanja carine i poreza. Postoje knjige po kojima se racuna vrednost, od do, ali je carinik taj ko daje zadnju rec. Tako da uzmes speditera koji je zna posao, tj. ljude... Platis posle carinu 5%, pa porez 18%. Ja sam motor ostavio ujutru, oni su sve sredili oko 3h popodne, doso uplatio carinu i porez, seo na motor i pravac na tehnicki pa u Jermontovu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan A jel mozes jos da mi kazes sta treba da imas od papira kad ga uvezes (da li treba da bude odjavljen ili ne i sl) Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da se odjavi, ali ti je onda skuplji. Najbolje je da pravis ulaz na granici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Septembar 11, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan To sam cuo, da moras da prevodis na srbsku "zeleni karton". To ti kosta jos 10-20 evra. Ovo je nesto novo. I tako znam, da mora da bude odjavjen :!: Ali nemoj da me uhvatis na rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 12, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako moze i nemoze. Ali ja sam hteo da sve bude 100% legalno i da uradim sve sto je potrebno. Takod da sam sve moguce stvari uradio, samim tim i odjavio motor u Nemackoj(bivsi gazda ga je odjavio). Znam da bez te odjave ne bi mogao da ga isteram iz Nemacke, tj. EU-a. A nisam siguran ni da bi prodavac pristao da ga ne odjavi. E sad kada je motor vec ovde onda su stvari verovatno drugacije. Mislim da gubis vreme raspitajuci se ovde na forumu i da ti ja najbolje da to resis direktno, tj. da odes do speditera i pokazes sta imas i oni ce ti sve reci, sta moze, sta ne moze. A ti spediteri su ti pravi carobnjaci, mogu cak i da stvore neke papire.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Septembar 12, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da odjavljujete motor pre nego ga dovezete ovamo i uredno na granici odradite "ulaz" u nasu zemlju.To kosta koliko je zeleni karton(oko 30-40 eura).Tek onda ga odjavite i carinite.Kostace vas oko 150 do 200 eura manje koliko vam gospoda spediteri traze da "odrade posao" sa carinom tj. da naprave ulaz,a da motor ne terate do granicnog prelaza mada je pitanje da li ce tamo hteti da sve to urade bez tablice samo sa odjavljenom saobracajnom. ps.Sve ove muke je imao moj prijatelj koji je uvezao motor pre neki mesec,a on ovde stajao od prosle godine,motor odjavljen u svici a papir od ulaza zagubljen.Divota. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Septembar 12, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan :roll: Nemoj da se neko zezne kao ja , da odjavi motor u Nemaèkoj,naravno vrati table tamo ( troškovi siu gotovo nikakvi), natovari ga na prikolicu i krene put Srbije preko Slovenije i Hrvatske. Tada vam motor tretiraju kao i bilo koju drugu robu, morate da stajete u red sa kamiondžijama na šalteru i da radite propratnice za robu. Zatim, nijedna slovenaèka i hrvatska špedicija neæe da vam napravi propratnicu-garanciju da æete bike izvesti iz njihove zemlje. Slovenaèka hoæe uz fax garanciju nekog domaæeg špeditera ( Milšped npr), ali hrvati ne šmirglaju 3 posto. Ja sam imao sreæu da sam kod devetog, i to zadnjeg špeditera na hrvatskoj granici natrèao na nekog tipa kome je majka srpkinja, ukapirao je u kakvim sam govnima, i napravio mi prolaz.Inaèe špedicija na svakoj grani je oko 50 e. Da to nije uradio vraæao bi se nazad, pa preko Maðarske, gde su mi posle ljudi koji muljaju sa motorima rekli da treba da se ide jer sa malo eura sve možeš da završiš. Dalje od troškovca oko 30 euriæa na našoj grani za propratnicu do ispostave gde cariniš motor, špediter oko 150e,ležarina na carini za jedan dan nešto sitno ( dobro da ne naplaæuju i vazduh koji motor potroši prilikom manevrisanja na carini, mamu im lopovsku). Kao što neko reèe moraš da imaš dobrog špeditera da ti provuèe mali raèun za motor.To je mnogooo bitno,npr skoro sam mog špeditera pitao za Kawaski zzr 1200 , 2004god,rekao mi je da æe proæi raèun oko 4 600 e, što naravno znaèi dosta manju carinu i PDV naravno. Uslovi da što manji raèun prodje: ugovor da si gore kupio bike od fizièkog lica ,a ne od dealera ( jer su naravno više cene na placu), da ima servisnu knjižicu( uopšte ne kapiram zašto), bilo bi dobro da je što veæa kilometraža naravno propraæena odgovarajuæe popunjenom ser. knjižicom,i nemoj da bike bude èist i da se sija, ja sam moj dovezao štrokav, i sve je bilo ok.To su vam moja iskustva, opasno sam se namuèio, krenuo sam iz Štutgarta u 2 ujutru a stigao kuæi oko ponoæi, užas . Posle svog tog drndanja, baš se teško odluèiš da prodaš bike. Ako sledeæi bajk budem uzimao gore,lepo uradiš col table,pa polako peglaj u majku Srbiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 12, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Velika greska je sto si isao preko Slo i Cro, kao sto si i sam osetio ! To su mi rekli nikako da ne raim. EU se granici sa Srbijom, na granici sa Madjarskom, pa zaobidjes sve te probleme koje si ti imao, jedna jedina carina. I to nasa. Col table su super resenje, ali ja nisam mogao da ih sacekam... Moj motor je vlasnik u Nemackoj odjavio, ali mi je stigla tablica ovde. Koliko se se secam motori iznad 3000 eur se odjavljuju, ispod ne... Taka neka prica je bila prosle godine, kolko se ja secam, ali sam, hvala bogu, dosta pozaboravljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan A sta je Col tabla? Kako se to dobija? Jel to znaci da mogu da sednem na motor i dovezem ga do kuce, znaci bez prikolice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 13, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Col tablu uzmes u KFZu. Mislim da je najmanji period 1 mesec. To je prakticno osiguranje prema trecem licu. Ne mogu da se setim koliko tacno kosta, ali negde imedju 100-150 eura... Stavis na motor i teraj. E sad ja se secam da sam u celoj mojoj matematici tamo imao problem kako da motor od policije gde se odjave table prebacim do KFZ gde se dobijaju col table, posto moras da pokazes motor prilikom vadjenja tablica. Neka smicalica je bila, koja je prilicno komplikovala zivot... I opet da napomenem jednu stvar: Tesko da ce vam se isplatiti da polovan motor kupite i uvezete, pogotovo 2-4 godine star, mislim da je bolje naci nesto sto vam odgovara ovde, ako je to moguce. Za polovne motorcikle nije moguce uzeti povracaj poreza, (osim za one koji su bili registrovani u samom salonu i sluzili su kao DEMO bajkovi), tako da placate i njihov i nas porez i carinu + troskovi prevoza + vasi troskovi boravka tamo + troskovi speitera + ko zna koji troskovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hmh... Njihov porez? Zar to znaci da cu imati dodatne troskove. Recimo, na eBay-u ili Mobile nadjem motor. Dogovorim se sa prodavcem i kupim motor koji kosta 1000 Evra. Koji su moji dalji troskovi: - col tablica = 100-150 Evra - spediter = 200 evra - carina i nas porez = neka suma - boravak par dana u Germany = nesto kosta - hektolitar piva = 500 Evra - bitches (jel imaju oni plaze?) = mucos dineros, karamba Gde se ovde ubacuje njihov porez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Septembar 13, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Dane stvarno si u pravu da je gotovo neisplativo uvesti motor koji je mlad, klasièan primer je Jasminkov motor koji prodaje ( verovatno si video oglas kao i ja), i stvarno je nemoguæe za te pare otiæi i uvesti takav motor. Meðutim, ja sam pre tri sezone otišao i kupio Suzu f-a, koga sada prodajem, i stvarno je milina kada uzmeš motor tada pet godina star, i nigde nema ogebotinice, èist ko sunce, ni na jednom šrafu nema tragova kljuèa, i za ove tri godine sem ulja i filtera ne promenim ni sijalicu fara. To ti je jedina satisfakcija posle onolikog drndanja,pa na osnovu mog iskustva stvarno preporuèujem da za malo stariji motor vredi potegnuti do gore,jer stvarno znam mnogo drugara koji se polomiše od popravki motora i rezervnih delova i ubeðen sam da je bolje platiti dobar motor pet hiljda evriæa nego loš èetitiri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Septembar 13, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se ukljucim u temu sa mojim iskustvom posto sam iz provincije okolina Petrovca mozda ovo ne vazi za BG jer je tamo glavna carina. 1. najbolje je doterati registrovan motor ako niste vlasnik sa punomocem i kupoprodajnim ugovorom zbog granica i spediterskih papira na vase ime. 2.troskovi speditera 50e ( tolko sam ja placao zadnjih 5 puta prilikom carinjenja motora ) 3.nikakav racun carina i spediteri imaju eurotax i znaju vec vrednost motora znaci ne mozete da ih zavrnete ili prica pomogo vam spediter koji vam uzimaju pare a ustvari placate pravu cenu. 4.kad zavrsite carinenje onda tehnicki pregled ali da bi ste predali u SUP za registraciju motora morate da imate odjavljenu saobracajnu dozvolu i prevedenu na srpski jezik. Ovo je moje iskustvo sa carinom u Velikom Gradistu gde ja idem na carinu i sve to zavrsite u roku od 3-4 sata. U julu sam carinio bmw k 100 `90 god. 50 000km. i kostalo me kompletno 340e spediter-carina-pdv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Septembar 14, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dosta razlicitih iskustava ali se neke pouke mogu izvuci. Ono sto ja znam da ce moj sledeci motor biti Afrika koju cu doterati iz Nemacke. Apsolutno nema sanse da motor kupim u Srbiji ikad vise... (sem ako mi Dane ne proda njegovu Afriku ). Ici cu do Nemacke sa drugarom, da mi ass vidi malo put, pa cu da pazarim nesto sto sam pre toga overio preko eBay-a ili Mobile. Ako budem imao srece da se sve to ostvari naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, 3.nikakav racun carina i spediteri imaju eurotax i znaju vec vrednost motora znaci ne mozete da ih zavrnete ili prica pomogo vam spediter koji vam uzimaju pare a ustvari placate pravu cenu. ovo je delimicno tacno ali teoretski jer se takav slucaj retko srece u praksi. Naime, bez obzira na sve kataloge kojima raspolaze carina i spediteri, ukoliko postoji izvozna deklaracija za vozilo, dakle isprava sa carine od drzave iz koje je vozilo krenulo, onda se ta cena mora uzeti kao relevantna (cena na izvoznoj carinskoj deklaraciji) i na nju obracunati trosak. Cena spedicije je zaista van Beograda cca 50 a u Bgd cca 200 eura, nazalost... Sve ostale stavke a'lla pomogao mi spediter da bude jeftinije su uglavnom cista i namerna/svesna laz bas speditera i ne treba na njih nasedati. Spediter u nacelu moze da odmogne, redje da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Septembar 14, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu ja da odradim spediciju van Beograda i ustedim sebi 150+ Evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, naravno ali na neko drugo lice pa onda prenos na svoje ime. Meni licno ta opcija odgovara iz vise razloga mada ja imam i uvoz na svoju firmu na raspolaganju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Misko, za starije motore se stvarno isplati, bar u tom smeru sto ima jako dobro ocuvanih motora. Mada treba biti obazriv, i u Nemackoj ima prevaranata, ja licno naleteo na jednog. @Giuliano: Njihov porez ti je uracunat u ceni od 1000 evra. Ako nov motor kosta 10 000 evra i na to dodas porez, njihov, izadje motorce 11 600 eura. Tako da kada ga oni prodaju racunaju da nov kosta 11 600, pa ce onda na primer motor star godinu dana da kosta 9500- 10 000 evra. Na taj nacin placas njihov porez. Kako godine odmicu tako se i udeo poreza u ceni smanjuje i postaje zanemarljiv. Ja sam 15 dana proveo u Nemackoj, i tek zadnji dan uspeo da nadjem Afriku, skroz na severu, tako da ti je najbolje dobro da se pripremis pred odlazak, a mozes i na pivo da me povedes pa da ti na tenane ispricam A da, posle svog seksa sa kupivinom i doteravanjem motora nisam hteo da se je*em sa carinom van Bgd, pa prebacivanje, pa ... Kud ode 6 850 eura, moze i 7 000... @dane: 3.nikakav racun carina i spediteri imaju eurotax i znaju vec vrednost motora znaci ne mozete da ih zavrnete ili prica pomogo vam spediter koji vam uzimaju pare a ustvari placate pravu cenu. mislim da nisi u pravu sto se ovoga tice, jer u eurotax-u pise cena OD DO, a na cariniku je da proceni koji ce iznos od toga da uzme kao onovnu za carinjenje. Meni su motor procenili na 3 500 eura! Posto sam znao da ce toliko da bude, ja sam jos u nemackoj potpisao ADACov ugovor sa prodavcem na tu cenu, podigao kilometrazu i ispecatirao servisnu knjizicu 4.kad zavrsite carinenje onda tehnicki pregled ali da bi ste predali u SUP za registraciju motora morate da imate odjavljenu saobracajnu dozvolu i prevedenu na srpski jezik. Ja BRIF nisam prevodio, samo sam ga predao prilikom registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Mene jako zanima uvoz ali iz amerike. Ovde inace nema odjave saobracajne jer ona i nepostoji, tablica se sam odjavi ako nekupis novu nalepnicu. A i motori su dosta jeftiniji ovde nego u Nemackoj cak i sa prevozom dodje jeftinije. Juce sam dobio nove oglase u kome svi dileri nude nove hiljadarke za $9300 a sigurno moze jos 100-200 da se skine sa cene. to je 7 soma Evra za novu R1, GSXR1000, CBR1000RR i ZX-10R, sto ja mislim da je jako dobra cena. A 600cc su za 1500-2000 dolara jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ...sve to + prevoz + sva ova navedena troškArAnja + najverovatnija homologacija od oko 350E. Na žiletu je tu profit... E jedino znam lika koji je uvezao iz USA NOV Kawasaki VN2000 Vulcan za manje od 12,000E na putu, a ovde su jaoooj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 14, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu ja da odradim spediciju van Beograda i ustedim sebi 150+ Evra? Ne jer moras raditi carinjenje u mestu stanovanja tj luci Bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...