Dusan123. 2 Napisano Octobar 13, 2023 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,desio mi se problem na motoru,imam suzuki rf 600 i izgubio sam kljuc od njega,pa sam ga palio tako sto spojim crvenu i narandzastu zicu,to sam i danas uradio,ali sam slucano sa te dve zice zakacio viljusku od motora i one su zavarničile i zadimile na kratko od tad je motor izgubio struju,da li neko zna sta prvo da proverim i sta je mozda crklo.U svakom slucaju hvala Promenio Octobar 13, 2023 član Dusan123. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8396 Napisano Octobar 13, 2023 Ne silazi, 2183 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa proveri osigurače!!!!!!!Pošto ga pališ na žice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Octobar 13, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, gebee&co je napisao: Pa proveri osigurače!!!!!!!Pošto ga pališ na žice. Proverio, okej su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11339 Napisano Octobar 14, 2023 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imas glavni osigurac i posle njega dva ili vise manjih osiguraca.Proveri instrumentom.Ako ima struje,mozda je elektonika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...