Zeksius 122 Napisano April 5 U prolazu, 66 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja podelim svoje iskustvo Imam R motor i koristim ga za sve, ne vozim ga svakodnevno ali se odlucujem da se provozam sa njim kad god sam u mogucnosti da odem da kupim nesto, pogledam, kroz guzvu, itd itd... Sve zavisi koliko i kako ces ga koristiti u svakodnevnoj voznji i kakve su relacije naravno. Ako je u pitanju kreni-stani sistem guzve, ma cak i sa provlacenjem...nije to to nekako. Opet ako imas neki auto put ili motoput do posla npr i sa malo guzve onda nije nista strasno. Moj savet ti je da ako zelis nesto takvog zvuka, da ga vozis malo sportski a opet da bude udoban za grad da pogledas GSX-S 750, fenomenalan motor. Ali opet, ako ti se svidja GSX-R i vozi ti se, odgovara ti, uzimaaaj i nece ti tesko pasti ni grad ni guzve ni nista jer je stvarno uzivanje i fantastican osecaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...