tomaesp 246 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao jaknu i kupio novi komplet,ove pantalone su mi visak sad. Modeka Ionik XL velicina..Pantalone su kupljene u Maju ove godine u Motolandu..Nosene su 4 dana ukupno,koliko sam uspeo da ugrabim za ovo leto da odem do Brasova.Pantalone su 3 u 1,dva skidajuca sloja,kisni i termo…ventovi na butinama napred kao i pozadi..protektori na kolenima i kukovima.Uz njih dajem i SuperShield protektore za kukove koje sam dokupio,kao i tregere Modeka za taj model, koji takodje nisu dosli uz pantalone. Cena: 16000 din Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...