Biker Q 1642 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi karike za kompresor Vilager vat 50. Klip je 48mm. Nadjem u njihovoj radnji i odradim porudzinu za karike i filter vazduha i odna na kraju pise mora preko 1000 din porudzbina i ja se iznerviram i sada trazim ovako. A iznerviram se sto to nigde ne pise do kraja porudzbenice, nije problem da porucim dva para posto mi je klip dobar ili nesto drugo trece za villager ali bezobrazluk me zadnjih dana na svakom koraku uzasava jer danima idem kod raznih dr pa je i to doprinelo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam karike, kako se okrece ovaj falc na kariki, gore ili dole? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Obicno karika ima neku oznaku koja oznacava kako je okrenuti na gore, TOP ili sl. Mislom da ta zarubljena ivica ide sa donje strane. Jako je bitno da je okrenes kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja je okrenuo dole, magarac nisam zapamtio kako bile. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...