Blaza 9869 Napisano Septembar 15, 2023 Ne silazi, 2294 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sin se ponovio sa kompom, pa prodaje "stare" delove, kupljene pre par godina... 1. ploča Biostar 2. procesor Intel i3 10100, 3,6 Ghz ( model bez grafičkog čipa !) 3. 1 štap memorije 16 Gb Samsung Slikao sam sve, tačne podatke ćete videti na fotkama. Sve je kupljeno novo, računar korišćen u kući, malo posao, malo igrice itd. Nikada ništa klokovano !!! Zadržao je napajanje, grafiku i M.2 SSD. Ja ću biti odsutan neki dan, kontakt preko mene da vas povežem. Cena bi bila 120 evropskih, i poprilično stabilna... Blaža 0648518347, Bele Vode, Bgd. Ambalaža gratis ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Septembar 20, 2023 Ne silazi, 2294 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa ? Šteta da stoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Septembar 30, 2023 Ne silazi, 2294 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma, izvršena provera, sve radi. U zdravlju da služi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Octobar 1, 2023 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Blazo za odlično obavljenu uslugu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...