Lucky George 446 Napisano Septembar 6, 2023 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem roštilj za TOP CASE kofer pristojnom stanju. Promenio Septembar 6, 2023 član Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti sablon kakve sam ja pravio pa probaj da napravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Septembar 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno . Mada ... da imam mogućnosti sam da napravim ne bih tražio da kupim, zar ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4300 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Paktreger za kofer - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Paktreger za kofer nov, cena fiksna. Nije baš najpovoljniji ali ako ne nađeš...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano Septembar 9, 2023 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti ovakav Kappa ..placen pre 4 god u yamahi barel 50e,sada kosta 8.300..ako si zainteresovan saljem ti slike ..cena bi bila 5.000 dinПослато са M2101K6G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano Septembar 9, 2023 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan .Послато са M2101K6G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22667 Napisano Septembar 13, 2023 Integrisan, 9705 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, nije ostecen nigde, sve ima za montazu.. 30eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...