drmilan_ 5483 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Prodajemo zeninu polovnu aluminijsku biciklu. 28" tockovi, gume dobre. Shimano nexus, menjac sa 6 brzina u zadnjoj glavi. Amortizeri rade. U prednjoj glavi dinamo, sa mogucnoscu led sijalice u vidu standby mode, i aktivnog sijanja zuto. Kad smo je kupili pocetkom prosle godine, promenili smo sve sajle i buzire i stavili novo sediste. Bicikl smo mi kupili polovan, ima tragova koriscenja ali zanemarljivo. Veoma je lagana, lepo se vozi. U zadnjem tocku ima blagu osmicu. Kupio sam gospodji za poklon, ali joj je malcice velika pa je iz tog razloga provozala mozda 5x sve ukupno od kad je kod nas. S obzirom da nam stoji vise od godinu dana skoro, a u skorije vreme nam nece trebati jer cemo gurati 4 tocka, ide na prodaju. Za sva vasa pitanja sam na raspolaganju, poziv, poruke, viber. Ako vam odbijem poziv, pisite mi na viber jer sam mozda u inostranstvu. Hvala. Cena 17.000din +381658296050 Milan Promenio Avgust 23, 2023 član drmilan_ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5483 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Otisao bajs za Pazovu kolegi, usput sam ga i poneo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...