Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova
  • Motocikl: Forza 350 ('22)

jos jedan polumotor na forumu, drago mi je da sam ponovo tu, bivsi darko123

;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Evo da dodam par informacija o sebi.

Vozim Beverly (sedmi po redu) vec 4 godine, 25km dnevno obavezno kuca-vrtic-posao-kuca, imam klinku i klinca, mali je lud za motorima...kupice mu tata..kacigu kad skupi dovoljno para za motor, nadam se ne pre 30-te, kao ja.

bio sam instruktor u Saobracajnoj policiji na falkoncima, zaduzio sam 93-ce novog falkonca iz 1971iz titove pratnje  koji nikad nije pusten u pratnju, verovatno su ga preticali pioniri peske.

naravno obozavam jake motore, dignem sebi adrealin ponekad sa nekom od ortackih masina ali je zato skuter za Beograd majka.

Samo napred!

RIDE ROADS AND WET PUSSIES

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Evo da dodam par informacija o sebi.

Vozim Beverly (sedmi po redu) vec 4 godine, 25km dnevno obavezno kuca-vrtic-posao-kuca, imam klinku i klinca, mali je lud za motorima...kupice mu tata..kacigu kad skupi dovoljno para za motor, nadam se ne pre 30-te, kao ja.

bio sam instruktor u Saobracajnoj policiji na falkoncima, zaduzio sam 93-ce novog falkonca iz 1971iz titove pratnje  koji nikad nije pusten u pratnju, verovatno su ga preticali pioniri peske.

naravno obozavam jake motore, dignem sebi adrealin ponekad sa nekom od ortackih masina ali je zato skuter za Beograd majka.

Samo napred!

Bravo za predstavljanje

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

...

bio sam instruktor u Saobracajnoj policiji na falkoncima, zaduzio sam 93-ce novog falkonca iz 1971iz titove pratnje  koji nikad nije pusten u pratnju, ...

Samo napred!

Bravo za predstavljanje

extra predstavljanje, pozdrav... nego jeste vi iz saobracajne policije pravili one bravure za svaki dan policije (stajanje na motoru, okretanje BMWa oko cunjeva na 70cm i sl;icno...)

mislim , ako jeste mogu i neki privatni casovi da se dogovore :)

Odpozdravljam svima!

Hvala za dobrodoslicu.

Sto se tice vratolomija jedino sto sam uvezbao i imao priliku da probam je voznja na zadnjem sedistu gucija, pri 80kmhkad pljass, puce guma, a vozi me guster koji nije seo nikad ni na apenca, srecom sve je proslo ok.

bio je jedan lik iz cuprije koji je stajao na motoru u voznji, v35 guzzi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja