SQTR 634 Napisano Januar 20, 2009 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan polumotor na forumu, drago mi je da sam ponovo tu, bivsi darko123 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Januar 20, 2009 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 20, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Januar 20, 2009 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam par informacija o sebi. Vozim Beverly (sedmi po redu) vec 4 godine, 25km dnevno obavezno kuca-vrtic-posao-kuca, imam klinku i klinca, mali je lud za motorima...kupice mu tata..kacigu kad skupi dovoljno para za motor, nadam se ne pre 30-te, kao ja. bio sam instruktor u Saobracajnoj policiji na falkoncima, zaduzio sam 93-ce novog falkonca iz 1971iz titove pratnje koji nikad nije pusten u pratnju, verovatno su ga preticali pioniri peske. naravno obozavam jake motore, dignem sebi adrealin ponekad sa nekom od ortackih masina ali je zato skuter za Beograd majka. Samo napred! RIDE ROADS AND WET PUSSIES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Beverlysta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 20, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam par informacija o sebi. Vozim Beverly (sedmi po redu) vec 4 godine, 25km dnevno obavezno kuca-vrtic-posao-kuca, imam klinku i klinca, mali je lud za motorima...kupice mu tata..kacigu kad skupi dovoljno para za motor, nadam se ne pre 30-te, kao ja. bio sam instruktor u Saobracajnoj policiji na falkoncima, zaduzio sam 93-ce novog falkonca iz 1971iz titove pratnje koji nikad nije pusten u pratnju, verovatno su ga preticali pioniri peske. naravno obozavam jake motore, dignem sebi adrealin ponekad sa nekom od ortackih masina ali je zato skuter za Beograd majka. Samo napred! RIDE ROADS AND WET PUSSIES Bravo za predstavljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan RIDE ROADS AND WET PUSSIES velkom bek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam ti došao, ponovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao druze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzigs 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... bio sam instruktor u Saobracajnoj policiji na falkoncima, zaduzio sam 93-ce novog falkonca iz 1971iz titove pratnje koji nikad nije pusten u pratnju, ... Samo napred! RIDE ROADS AND WET PUSSIES Bravo za predstavljanje extra predstavljanje, pozdrav... nego jeste vi iz saobracajne policije pravili one bravure za svaki dan policije (stajanje na motoru, okretanje BMWa oko cunjeva na 70cm i sl;icno...) mislim , ako jeste mogu i neki privatni casovi da se dogovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan cao opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Januar 23, 2009 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Odpozdravljam svima! Hvala za dobrodoslicu. Sto se tice vratolomija jedino sto sam uvezbao i imao priliku da probam je voznja na zadnjem sedistu gucija, pri 80kmhkad pljass, puce guma, a vozi me guster koji nije seo nikad ni na apenca, srecom sve je proslo ok. bio je jedan lik iz cuprije koji je stajao na motoru u voznji, v35 guzzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nixi 1 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...