Goshke 2786 Napisano Januar 19, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima karike za suzuki ts 125r, ili da li zna ko ima i gde se prodaju? pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan da li je motor dvotaktan ili cetvorotaktan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 19, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Motor dvotaktni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan skini originalnu kariku i potrazi kod servisera motornih testera.skoro sam menjao na jednom malagutiju i pokazale su se odlicno.imaju ih u raznim velicinama,jeftine su(oko 150 din/kom) i trpe veliki broj obrtaja.ja sam koristio husqvarnine karike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 19, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti videcu ako budem nasao nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri debljinu karike ( 1.2 1.5 ...) precnik cilindra i kako preklapaju osigurac na klipu. Ja servisiram motorne testere ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 19, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E to cu ti javiti tek kad resim otvorim masinu, al videcu uskoro pa cu ti javiti mere...Ne razumem bas ovo za preklapanje osiguraca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je ona kajlica na klipu u kanalu gde dodje karika , sto ogranicava kariku da se nvrti u krug, ima dva nacina kada je kajlica u centru kanala i nesto niza od ivice pa je karika preklapa odozgo a drugi da je kajla na jednoj strani kanala , do polovine sirine kanala a karika se svojim suzenim krajevima uklapa u drugu polovinu. Ovo je bitno jer dzaba ti isti precnik i debljina ako je uklapanje razlicito. Kad skines ili slikaj ili nacrtaj kako izgleda i , normalno dobro premeri dimenzije. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 20, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E hvala razumeo sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...