RadovanP 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam usao u svet motociklizma....pre par dana sam kupio hondu SHADOW 600 i molio bi da mi neko kaze nesto o ovom motoru....(nadam se da ce to biti pozitivno!) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Januar 19, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si hondu, sta ces pozitivnije od toga ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je brate Abdulahe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Te masine su neunistive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Evo napravih i prvih 83 km, utisci su FENOMENALNI......al je ladno brate mili (pogotovo bez opreme) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se zezaš...prvo oprema, pa onda na proleće vitlanje po ataru i šire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Jutros kada sam video sunce ko da sam se rodio...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna sprava upalio sam ga na minus 18 ,i radi ko sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan a da potrosnja je od 3,5- 5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega da ti čestitam i poželim puno pređenih kilometara. Pravi izbor ja sam imao jednu i to cela tri dana i prodao sam samo iz razloga što sam baš dobio dobru kintu za nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da te podrzim i ja jednom slikicom! BTW, motor je vrh! Od udobnosti, do voznih osobina, a jedna od najboljih stvari je definitivno tako lijep i dubok zvuk! Veliki pozdrav i puno kilometara ti (nam) zelim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od nas dvojice komšija i puno kilometara u motoru!!!Odličan izbor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister big 1 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 3 postova Motocikl: africa twin rd 03 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i chestitam na izboru.ja vozim hondu vt 500 c a zainteresovan sam za hondu shadow pa me zanimaju dimenzije da uporedim sa mojom hondom.rastojanje od centra prednjeg do centra zadnjeg tochka i ukupna duzhina motora.pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio pri internetu ovih dana pa nisam stigao da izmerim....ako se nisi snasao za dimenzije....sutra merim pa ti saljem!! POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jul 27, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima dal ima i koje su to honde shadow vt600 sa brojem obrtaja motora, jer kao pocetnik ne bih voleo da mucim masinu a ni da prerano menjam brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jul 28, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan jel to fabricki il mora da se posebno stavi (dal moze na sva godista)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_201f88385dd5f788f46f5f4acb85843bb8/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10034831 Mozda ti ovo pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jul 28, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan hvala.... al ne znam nemacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan lampica koja se pali na određenim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jul 28, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nije losa ideja... al ja bi obrtomer ako moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve se može kad se hoće i kada imaš para Tu je LOUIS, tamo imaš brdo zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jul 28, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da vec postoje modeli sa fabrickim obrtometrom.... npr. za americko trziste na primer vako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam ovo! Klik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...