SkoMy 650 Napisano Jul 16, 2023 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kao što naslov teme kaže kupio bih ako neko od vas ima očuvane Louis bočne torbe (bisage). Nosače torbi sam naručio, ostaje mi samo još da nađem torbe. Za sada tražim Louis i to ukoliko neko ima onaj stariji model, dakle crne torbe sa onim sivim bočnim stranicama i belim zastavicama (kockicama) sa strane. Imam Louis tank torbu iz te "serije" i u toj kombinaciji pa bih voleo ukoliko je moguće da je uparim sa torbama. Ako neko ima a prodao bi, ponude može ovde ili putem PP. Hvala! Slike bočnih torbi koje tražim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 17, 2023 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam slične torbe iz Louis-a. Mislim da je zapremina oko 15L. Javi ukoliko ti odgovaraju takve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...