ProMaster 8941 Napisano Jul 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 1896 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ste svi već čuli, a ukoliko niste, evo teme koji je pokrenuo neko od kolega. Nažalost vremena je baš malo.. - Novi Koso merač temp rashladne tečnosti . Nikada korišćen. 2500 din - LED miigavci, 2 kom. - 1500 din - Laser za maglu nikada korišćen. - Štitnici ruku, nemam adaptere za pričvršćivanje, idu samo oni. - 1500 din - USB utičnica dupla, bila mi je na Versysu 1000, ali je skinuta zbog ugradnje utičnice sa voltmetrom, potpuno ispravna. - 1000 din - AUX kabl sa 3.5mm priključkom za Peugeot radio uređaje (RD4,RD5...), uz cenu, kod mene je moguća i besplatna softverska aktivacija AUX-a. - 1000 din U potrazi sam za još nekim stvarima koje mi stoje, a nisu mi od neke važnosti, kako bi pronašle put do onih kojima trebaju, pa da tako svi pomognemo ovom malom, ali jakom Lavu ! Lav Teodorović (1521) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić WWW.BUDIHUMAN.RS Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Lava Teodorovića (2021) Lavu... Evo link do albuma, pošto mi je jako malo preostalo prostora za kačenje.. https://photos.app.goo.gl/Rv5zyB8pJwEVMcVm9 Promenio Jul 9, 2023 član ProMaster 3 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jul 10, 2023 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Ne treba ništa Tema gore 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8941 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Miigavci otišli. Hvala @jorga83 ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...