titjica 0 Napisano Septembar 7, 2006 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel' bash mora ovo predstavljanje? nekako mi je lakshe da upoznam sve preko postova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem zašto je teško napisati par reèi o sebi, pa da ti ljude požele dobrodošlicu!? To je kao da nekom pružiš ruku i ne progovoriš ništa. Bar ja tako doživljavam. I šta misliš kakav je prvi utisak koji ostaviš? Sa druge strane, to je i nepoštovanje ljudi koji ureðuju ovaj sajt i koji su zamislili da poèetak našeg druženja bude predstavljanje. Samo zbog njihove strpljivosti ne letite jednom zauvek sa foruma... Pogotovo vi koji prilikom registrovanja na forum niste u stanju da napišete odakle ste, koji motor vozite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Septembar 7, 2006 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Deèko je u pravu, hajde predstavi nam se pa da ti onda leepooo pozelimo dobrodoslicu hajde, hajde....nemoj da te mrzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
titjica 0 Napisano Septembar 7, 2006 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro nemoj me ubiti odmah... "neshto o sebi" je shirok pojam. klishei tipa "imam 24 godine iz bg-a sam, apsolvent, blablabla" mi nekako ne lezhe.. a motor ne vozim. samo gledam a priom nisam obratila pazhnju na napomenu da ce od onoga shto ja napishem nastati tema... :oops: u svakom sluchaju....ja stigla, eto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
titjica 0 Napisano Septembar 7, 2006 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan u stvari, nemam josh 24, ako cemo zapravo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Septembar 7, 2006 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
titjica 0 Napisano Septembar 7, 2006 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan bolje vas nashla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1829 Napisano Septembar 7, 2006 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Treba pazljivo citati uputstva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla...cim se bunis Ticice, odmah, znaci nisi plavussa... IL1 si zamaskirana.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 7, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla!!! Endurac svaka ti cas za demaskiranje plavusica imas li neko uputstvo za upotrebu istih :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Eto! Da si odmah rekla rekla da si ona koja gleda i ne vozi, sada ne bih morao da ti se izvinjavam što sam te prekorio... U svakom sluèaju, dobrodošla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 7, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 7, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Ako'lko jos do 24? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan 24... A koliko je to u evrima? Dobro nam Doshla!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 7, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSLA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9598 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 4401 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Cao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 24...A koliko je to u evrima? Mlogo Dobro nam Doshla!!! Dobrodosla posmatracice! Vozas se ili(jos uvek) samo posmatras? :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 8, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ej, dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 8, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
titjica 0 Napisano Septembar 9, 2006 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na dobrodoshlici, bash ste divni @endurac: u pravu si, nisam plavusha @pedriic: josh dva meseca :oops: @dexterr: josh duuugo cu ja biti posmatrach, osim ako mi neko ne baci pare s neba :? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 298 Napisano Septembar 11, 2006 jedan od DDMZ, 808 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Septembar 12, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla!!! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Septembar 15, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla i tako to... Dodji na Adu Huju sad za vikend pa posmatraj ko shto nikada posmatrala nisi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2662 Napisano Septembar 15, 2006 Braveheart, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...