laza251 20 Napisano Jun 27, 2023 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posle 10 godina ponovo dva točka, toliko dugo se nisam ni kuckao na ovom forumu. Kupio sam Yamahu navedenu u naslovu, uvoz iz Švajcarske,dosta očuvan, 1986.god.Pa sam hteo pitati ima li još ko na ovom forumu ovakav motor? span модулpan модул 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1536 Napisano Jun 27, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Čestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomara 0 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Virago 750 '97 Prijavi odgovor kao problematičan Redak je jer je tesko bilo uvesti sa dobrim papirima ja sam se tako zeznuo pa sam cekao 3 godine na potvrdu da mogu da ga registeujem, stajao u zici i na kraju kad sam ga izvukao eno ga u garazi zapekao, ne mogu da upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenasvetozarević 0 Napisano Jul 26 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj motor.super je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 26 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su utisci jel udoban u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...