Jump to content

Moto Zajednica

Pitanje u vezi sa kamerom? (Postavljena Samsung Dv kamera d181)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 423 postova

Jedva cekam slike

Ja jos nisam resio problem nosaca kamere

Sutra nosim nosac na farbanje pa saljem sve slike i objasnjenje kako je to uradjeno ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Odlican je snimak, ajd postavljaj slike tog nosaca :)

Evo malo sa zakasnjenjem.

Ubio test voznju od jedno 2 sata i sve je ispalo perfektno.Smetnje se desavaju samo pri naglo datom jakom gasu(ali samo ponekad) sto je verovatno posledica smetnji svecica-kamera ali je sve to bezazleno i neprimetno.Kamera se kaci na nosacu pomocu gume i stavljen je jedan kajsic cisto radi dodatne sigurnosti.

Evo i slike nosaca (ova braon podloga ce se menjati u crnu ;D)

1.Na ovaj sraf se nosac kaci

B0WNd_01042009773.jpg

• U prolazu, 3 postova

Naso sam neke dv kamere u tehnomarketu...Interesuje me gde bi mogao da zakacim kameru na fazera(ali da gleda napred a ne pozadi)Braco mi je davao predlog da uzmem neku externu pa da je prikacim na ulazu u kameri.Koju bi onda kameru mogo da uzmem i tu externu i gde kod nas da se nadje sve to???I da li je dv najbolji izbor????????

@ konjarnik - gde si stavio tvoju kameru i ako mozes da mi das neka uputsva ;D

Aco evo ti moj predlog, POV1,5 nabavis to i zavrsio si posao. Naravno sve zavisi sta tebe interesuje i kakav kvalitet filma zelis. Ja koristim pomenutu kameru iz dva razloga: izuzetan kvalitet uredjaja i bezbednost prilikom upotrebe jer nikom ne bi bilo prijatno da dobije DV kameru u lice na 200+km .

Sto se tice montaze POV kamere samo covek treba da ima mastu i problem je resen. Naravno da se i DV moze koristiti za manje poduhvate ako covek ne zeli da baca gomilu novaca na masineriju.

Imas na webbstranici naseg kluba da skines filmcic (cirka 200Mb) u kome smo testirali i kamere i uglove snimanja.

http://www.hayabusa.nu/page.php?2

Istovremeno pogledaj kako je montirana kod mene. ;)

post-6167-12879028068414_thumb.jpg

Druze vec uzeo kamericu i prikacio je snimak je super.Hteo sam prvo da odradim kao sto si i ti ali nisam znao sta i gde da uzmem(to je kamera u tank padu i externa izbacena napolje???).Sada sam stavio samsung dv kameru na ovaj drzac iznad i sve stoji super.Izvozio 2 sata i sve stoji kako treba nema vibracija itd. ;D ;D ali ova tvoja solucija mi ne deluje lose samo da nadjem gde sve to da uzmem posto i burazer treba da stavlja na njegov motor..??

Video sam snimak.El moze konkrektno objasnjenje kako to sve funkcionise i koliko kosta da se kupi.I da li moze kod nas da se nabavi???Verujem da ce mnogima koristiti....

Uuu sad sam izguglao POV1,5.To je dosta skupa solucija verujem za vecinu...Ali je extra.Kamerica od nesto vise od 100 evrica mi vrsi posao  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja