djura 28 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2821 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kad ces bre Djuro da naucis pravopis...misllish najhitrejši :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I opet cu ponoviti, to je najbolji serijski R motor na planeti! Italijanski dizajn, ciklistika, detalji i zavrsna obrada, a agregat je redni cetvorocilindras u japanskom stilu. Bravo MV Agusta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Septembar 8, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno fensi, sve curice ga vole! Ne vjerujem da ima šta loše da se koja para i baci na Mambu, ali svi japanci ga deru kao jazavca! U testu pet motora bio je peti, da je bilo šest motora bio bi šesti, ali Agusta i nije motor nego senzacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1070 Napisano Septembar 8, 2006 Ne silazi, 5483 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma lutka,jedini sportak na kome bi trpio bol u koljenima,jos kad vidim onu petokraku felnu,sad ne znam za ciklistiku,to je resor Masinskog Inzinjera EVIL_ZO-a,ali ovako izgled 10+! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Septembar 12, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Vitlao sam kod nekih dilera motora po Nemaèkoj, i malo malo pa Agusta stoji u izlogu. Brate stvarno se èovek usere od lepote kada je pogleda, ali zaista sa svih strana, to je strašno,svemirski... Užasno me asocira na alfe koje sam vozio kao klinac, i koje su me koštale ðavo i po, i ležanja po parkinzima,i para, dok nisam provalio da se pravi auto zove japanski auto. Verovatno bi tako bilo i sa Agustom, otkud znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...