scuba 15 Napisano Januar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, sad ja kao otkrivam toplu vodu i bušotinu na saksiji ali će ovo možda nekome biti interesantno. Nikad nije na odmet biti uočljiv na putu a i po gradu. Polovinom decembra sam sebe častio jaknom u Ukradi... ups, Uradi sam :-[ i otvorio se za celih 2300 dindži. Jakna je tanka sa tankim uloškom ali je dovoljno velika da sam je obukao preko normalne zimske jakne za motor sa ulošcima.Na putu ka Vršcu u 16h, znači u sumrak, mi je u Ban. Karlovcu na semaforu neki tip dao kompliment da me je video na preko 500m i usporio jer je mislio da se nešto desilo . To što je on mislio je njegova stvar, ali meni to znači da jakna radi svoj posao. Slike su slikane mobilnim ne zbog kvaliteta nego je na dve slike u potpunom u mraku jedino svetlo bila ona kikiljava led dioda koja kao glumi svetlo. Pa kad se njeno svetlo tako refletuje, sigurno će se nečiji farovi još više reflektovati. Možda će neko misliti da preterujem ali zimi i uvek kad je vidljivost nikakva ili slaba, nije loše biti uočen. E sad, što te uoče i pubovi... pa jbg, bolje i to nego žito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 16, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan stylish ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e to je ono o cemu sam jednom govorio, (tj.ja sam mislio na one prsluke u kolima sto sad moraju da se imaju, ali ovo je mnogo bolje).... naravno, ovo odma budi na zlobne ideje... ukoliko napravis sebi i privezak u obliku "sargarepe" (ono čime policija zaustavlja noću) ne da će da te vide vozači nego će i da ti staju ;D ;D ;D u svakom slučaju exxxtra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15062 Napisano Januar 16, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan za pravo cudo poslodavac je mislio na moje potrebe ;D ;D i dodelio mi jaknu koja se od bajkerske razlikuje samo po tome sto nema protektore. sto cu ja prepraviti ocas posla. nosio sam je preko majce kad je napolju bilo -10 i bila je veoma topla a vetar ne propusta uopste. sta reci hvala mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima da se nadje ovaj reflektive materijal pa da se napravi cela jakna od toga ))) to bi bio hit... marsovci na motorima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan pa izgledao bih kao jedan veliki FAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ili jos jace napraviti dva "demonska" oka i zube.... i spreda i otpozadi ))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A shta kad bi na onoj BELOJ traci pozadi napisao mat-crnim flomaterom MILICIJA? Ja mislim da to nije protivzakonito jer je nasha MILICIJA oooodavno postala POLICIJA. A ako ne onda na zutoj pozadini manjim slovima METAL a ne beloj MILITIA METAL MILITIA-Metallica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne da bi te videli, nego bi ti se i javljali... ko Milka Canic "Dobro vece..." 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Yeah... Josh da vozim belu Super Teneru ili Africu Twin....pa bela kaciga... joooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Yeah... Josh da vozim belu Super Teneru ili Africu Twin....pa bela kaciga... joooooooooo Bolje ovo prvo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan U Francuskoj je donet zakon da moras obavezno na sebi da imas onaj florescentni prsluk dok vozis motor.Mislim da bi bilo pametno to i kod nas uvesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e mojne oni da me teraju, samo nek ne zabranjuju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15062 Napisano Januar 20, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bas me zanima kako ce ljudima izgledati kad ih obidjem mojom "krstarecom" brzinom obucen u ove reflektore ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan ma bre ljudi na 12 volti zakacite male sijalice (od igracaka za decu) i svetlite kao bozicni badnjak I jos ako stavite neki starter pa da se pale i gase naizmenicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jes pa da imaju izgovor da pucaju na tebe "mi videli marsovac!" :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Postoje da se kupe posebno reflektujuce trake na cicak pa mozes da ih zasivag ilil lepis gde god hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo... Milsliće ljudi, jbt evo pokretnog semafora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobra je ona fora sa svetlecim macijim ocima za bicikle, zakacis jedan nazad i dva sa strane i trepkaju, tako te lakse primete iz daljine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan oni sto vam prave naljepnice i majice,moraju imati reflektirajucu foliju(ili boju) mi smo imali neke od 3M a izkatas i peglas na tekstil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Sve to jeste lijepo, ali kako obuci takvu jednu jaknu u slucaju kad se nikako ne slaze sa motorom... U redu je kad je jakna recimo crna, pa sa nekoliko reflektujucih traka koje se vide samo nocu. Ali ova zelena sa pocetka price mi nikako ne bi "legla"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes pa je prefarbas da bude u kompletu sa bojom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pa izadje skuplja pita vec tepsija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dokle god nisi na nekoj haubi, jeftinije je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan STAVI AKRAPOVICA,I IMA DA TE CUJU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...