vazlan 292 Napisano Jun 4, 2023 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svako od nas može da prizna da vozeći motocikl kroz Srbiju krši dosta pravila u saobraćaju i da za to prođe nekažnjeno.Još uvek nemamo mnogo kamera u manjim mestima koje beleže prekršajeJa.Imam jedno iskustvo sa kamerama u Hrvatskoj(Podravska magistrala)gde je nekoliko drugara iz grupe bilo izdvojeno iz grupe na graničnom prelazu na izlaku iz Hrvatske i predočeni su im snimci i objašnjeno kako da plate kaznu. Voleo bih da napišete vaša iskustva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jun 5, 2023 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je bila ta voznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Jun 5, 2023 motoras, 2466 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da u BiH zastareva nakon dve godine. Kada policija zaustavi u redovnoj kontroli, provere prekršaje i napišu kaznu. Ako te dve godine ne zaustavi - nikom nista. Takođe, mislim da se kazna vezuje na tablicu, tako da bi trebalo da ako si drugim vozilom prodješ mufte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jun 6, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pri svakom izlasku iz HR proveravaju da li postoji neki zabelezeni prekrsaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...