Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Bice vas vise, dolazi u busman. Zajedno cemo veci deo puta. Posto do subote nema kise, moguce da je sve prohodno. Mogao bi da se zapljune ko planirada dolazi, cisto zbog orijentacije. Majstor Kvarisa Njake Savke Luka Ciga Farbach Fruskogor@c Miki Gaja (verovatno) i jos poneko koga sam zaboravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan da l da krenem i ja? hmmm... ako ima puno uzbrd-nizbrdica s krupnim kamenjem, necu dosta toga mi je bilo kod Kepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Samo blata ima. Napravicemo meksu varijantu koju TTR prodje sa supermoto tockovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Bice vas vise, dolazi u busman. Zajedno cemo veci deo puta. Posto do subote nema kise, moguce da je sve prohodno. Mogao bi da se zapljune ko planirada dolazi, cisto zbog orijentacije. Majstor Kvarisa Njake Savke Luka Ciga Farbach Fruskogor@c Miki Gaja (verovatno) i jos poneko koga sam zaboravio. a di sam ja ovde na spisku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan joj Majstor Kvarisa Njake Savke Luka Ciga Farbach Fruskogor@c Miki Gaja (verovatno) Gavrolini Dolazi jos neko sa tobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan a ko nam je "joj"? Robovlasnica je i jovici dala izlazak od 11, tako da njake i dzola krecu od 11! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Kvarisa Njake Savke Luka Ciga Farbach Fruskogor@c Miki Gaja (verovatno) Gavrolini SpaVe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan joj Majstor Kvarisa Njake Savke Luka Ciga Farbach Fruskogor@c Miki Gaja (verovatno) Gavrolini Dolazi jos neko sa tobom? mozda mare015...ali samo ako ga svi pozdravimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Kvarisa Njake Savke Luka Ciga Farbach Fruskogor@c Miki Gaja (verovatno) Gavrolini SpaVe Vlajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Kvarisa Njake Savke Luka Ciga Farbach Fruskogor@c Miki Gaja (verovatno) Gavrolini SpaVe Vlajko Opušten Busman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko nesto si opusten kada te copy/paste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ki zavesa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pitacu ja tebe koliko si opusten kad te uvedemo sa tim traktorom u vagase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan idem i ja :-* zena ce pop.z..ti oprala mi i jaknu i pantalone neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 29, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Izvidnica obavljena ;D Pa vako, kad se okupimo, onda cemo se i podeliti na suicidne i turiste. Ko ima dva motora, nek dodje onim drugim . Naravno, ko ne zeli da se bavi prezivlajvanjem, moci ce da uzivaju u prelepim poledim, vidikovcima etc. etc. Da napomenem, nesto iz svog ne toliko bogatog iskustva: ponesite rezervne pantalone i charape, obavezno kisna odela, cak i ako ne pada kisa, mozda je dobro kisne pantalone obuci, ima bara. Flasica vode obavezno! Ako mislite da vam nesto moze zatrebati posle voznje, ali necete da nosite zbog tezine ili prostora, ponesite do sm, ostavicemo u ili u bike-kafeu ili kod mene kod kuce. p.s. farbach ce vec postaviti slike nasminkanog DR-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakav se vratio. Docekao da se igra u blatu, a da ne dobije batina kada se vrati kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 29, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam aterirao na glavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Добро је да си пао на главу, замисли повредиш неки од органа које користиш! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kad planirate da ste na FG? I gde bi to bilo? Ne bih da idem do Mitrovice pa da se vraćam na FG. Ako se organizujem idem od B.Palanke preko Iloka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jao Kvarni al si se ugovnjao! :o :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kad planirate da ste na FG? I gde bi to bilo? Ne bih da idem do Mitrovice pa da se vraćam na FG. Ako se organizujem idem od B.Palanke preko Iloka. Krecemo u 10 iz Sm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 29, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan B@ne, nismo sigurni jos tacno kuda cemo ici, posto ovo cime sam ja danas isao je trebalo da bude ruta za afrike , tako da cemo se jos dogovoriti. Najbolje bi bilo da nazoves pa ti objasnimo. Zivni sutra, moj mob je 0646355067 Ivan. Isto vazi i za sve ostale kojima trebaju detaljnija uputstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Zivni sutra, moj mob je 0646355067 Ivan. Isto vazi i za sve ostale kojima trebaju detaljnija uputstva. Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan jaoo kakva riblja corba ima u Banostoru,a i u Slankamenu ... 400 din porcija a ima toliko da se dvojica nakrkaju ako nas put nanese tuda bio blatnjav ne bio ja moram jesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjukaRU 0 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan e moram i ja nesto da kazem... izgleda da je vecini ljutih endurasa vise stalo do extremnog jela nego do extremne voznje!!! mislim da ce biti problem i za motore i za vas koji volite da jedete da se popnete uz brda koj vas cekaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...