Fruskogor@c 19 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to vec nije lepo s njegove strane,zaboravio je staru ekipu iz Jazka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 23, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E ovi su pravi carevi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za cika bura moraju specijalni uslovi da se pogode za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, mnogo se razmazio! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nju tako posedovao!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan kvad ili vozacicu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je seljak bude video kako mu je s..bala livadu, ima najstrašnije da je kazni ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nju tako posedovao!!! ;D A, ovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nju tako posedovao!!! ;D A, ovu? ona je moja...vidis da vozi CR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je seljak bude video kako mu je s..bala livadu, ima najstrašnije da je kazni ;D ;D ;D Ja bih joj dao da mi s..bava livadu,koliko god zeli... ;D I jos bih je bogato nagradio... ;D Ja bih nju tako posedovao!!! ;D A, ovu? ona je moja...vidis da vozi CR A,pa to je Gavrolinijeva mala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo? MZ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Sale nije Bure zaboravio ona lepa vremena iz Jazka, sinoc je bio kod mene i kaze " sad bih ja Salu odgovorio ali ga deca nisu naucila kako to da uradi" pa deco hitno kod cika Bureta da mu odrzite cas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze cika bure da mozete slobodno da ga zovete i kad se pravi kotlic a ne zamo u voznju Ja u tom slucaju podrzavam cika Bura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ko ne dodje u boj na Zmajevac....bice mu krivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da ovo racunamo kao poziv ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jeste emzara ;D neznam zasto al mi nekako zanimljivo izgleda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam vec negde na forumu ali ovo je bas za ovu temu. http://www.snotr.com/video/4016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ovo racunamo kao poziv ili? Ako volite da vitlate po sumi, da se valjate po blatu i sabijate divljac u kotlic onda ste na pravom mestu. :)Samo nemoj da mi Bure omane pa ne dodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da ovo racunamo kao poziv ili? Ako volite da vitlate po sumi, da se valjate po blatu i sabijate divljac u kotlic onda ste na pravom mestu. :)Samo nemoj da mi Bure omane pa ne dodje... Situacija je sledeca...Bure radi nocas 3. pa sutra drugu 2. tako da nije u mogucnosti,Nikola je nesto sjebao kicmu oa ne moze da vozi sto na kraju rezultuje, da ja sam ne mogu da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta, trebalo bi da bude 10tak motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ih pa ko vas da stigne...mnogo ste vi iskusni za nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se kupali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Mackov kamen 27.02 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...