SpaVe 813 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i ja ?! ;D Evo par mojih, neke su stare, neke nove... uhhhhh ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan planinski izlet pjesackim putakama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Zver – Ceka prolece:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zver – Ceka prolece:-) kakva je ovo sprava??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan KTM 495, iz 1982 godine... Cvaja, 500 kjuba! BOLEST! imas ovde temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24706.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zakaruse,zasto cekas prolece? Sad je pravo vreme za tu cvaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan I ja to kazem, al ON nece da upali... Izmestio sam kuk pokusavajuci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja to kazem, al ON nece da upali... Izmestio sam kuk pokusavajuci ;D Nesto tu nije ispravno,idi u neki servis i popravi to-pa u voznju... Ne cekaj leto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okacicu i ja neke slike ovih dana...a za sada samo da najavim da cu uskoro da prodajem Husqvarnu TE450 (model 2008 - kupljena pre godinu dana, vozena samo offroad). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okacicu i ja neke slike ovih dana...a za sada samo da najavim da cu uskoro da prodajem Husqvarnu TE450 (model 2008 - kupljena pre godinu dana, vozena samo offroad). Koliko ima radnih sati i da li je nesto radjeno(menjano) na njoj? Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam bas siguran, ali mislim da ima cca 60 radnih sati, znam da ima negde izmedju 1500-2000 km (vozen je kao pravi hard enduro uglavnom po teskom brdsko-planinskom terenu ), nista spec nije menjano - dodao sam samo jedan karbonski protektor na auspuhu Bice uskoro u Trion-u da se pogleda, posto kod njih kupujem novi model za 2009-u ;D, ovaj cu dati za npr 25 % ispod cene novog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima radnih sati i da li je nesto radjeno(menjano) na njoj? Koja je cena? A posto tek sad vidim da si iz Ljiga, verovatno smo se sretali jer je najvecim delom je vozen na Rajcu gde imam brvnaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja to kazem, al ON nece da upali... Izmestio sam kuk pokusavajuci ;D Nesto tu nije ispravno,idi u neki servis i popravi to-pa u voznju... Ne cekaj leto... daje li ikakvbe znakove?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ivane zadnje slike cista perverzija ludilo , kakav je ovo kamenjar u sumi ovolike gromade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ivane zadnje slike cista perverzija ludilo , kakav je ovo kamenjar u sumi ovolike gromade. Kamenolom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima radnih sati i da li je nesto radjeno(menjano) na njoj? Koja je cena? A posto tek sad vidim da si iz Ljiga, verovatno smo se sretali jer je najvecim delom je vozen na Rajcu gde imam brvnaru Moj drugar Srdjan je uzimao motor od mene letos da bi skocio do Rajca da pogleda nekog Husky-a Te450... Verovatno je dolazio kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan po tebi ivane sta je najupotrebljivije za nas mislim na off i on roud sta kupiti da te sluzi sa sve ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan po tebi ivane sta je najupotrebljivije za nas mislim na off i on roud sta kupiti da te sluzi sa sve ?? Zavisi od toga da li vozis po lokalu ili ides na duze ture... Ako ti pouzdanost,trajnost i troskovi odrzavanja nisu bitni-to je gomila motora... U suprotnom: Honda Xr400r/600r/650r Suzuki Drz400e/s Yamaha Ttr600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kisa neda maknuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...