M a R k o 393 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan X koje god ti je ta Honda 400,za koliko para moze da se nadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan X koje god ti je ta Honda 400,za koliko para moze da se nadje? i reci nam nesto o toj hondi kakva je kako slusa mozda i mi pozelimo nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Stroma, koji i nema bas puno zajednickog sa ovim terenima sa slika, ali nameravam da nabavim full krosa, neku cvaju 125ccm. Sto jedan moj drugar kaze, greota je da nemas krosa u okruzenju ovakvih planina. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 16, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se moje hondice tice, to je masina od 50 kubika za jacinom motora 3.8Kw, ide do 70kn/h i do te brzine ubrzava dok pucnes prstima i dalje nece da ide.. lepo radi, sredjujem je skroz za pocetak sezone i kada mi padnu neke pare sa neba uzecu nekog japanca isto cross ali preko 450 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jebote ivane gdje nalazis ovako dobre terene brate imas mnogo dobrih voznji, a reci mi koje gume koristis. ja sam ljetos 3 puta u pijesku odletio na glavu zbog guma. ustvari zbog prednje dunlop D607 sad razmisljam o mitasu E 06 http://www.vibardoo.com/ag_detaljnije.asp?tip=4&podtip=3&id_katalog=365 ILI DA UZMEM NEKI DRUGI MODEL? A SAD DA SE JAVIM dulesotonU JA BI TI PREPORUCIO mitas E 07 50 EURA JE ZADNJA prednja oko 44 e to je univerzalna guma http://www.vibardoo.com/ag_detaljnije.asp?tip=4&podtip=3&id_katalog=366 pogledaj je ovdje Sta gde nalazi sto nezoves i nas da vidimo jel to slikano sa iskrivljenim foto aparatom ili je teren takav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Da se ucipim zadrti offroder, mozda cak i 50 posto ukupnog staza presao van asvalta, trenutno Honda 125 za off roud , u pripremi skrembler na bazi CZ enduro sa cetvorotaktnim agregatom, i imam FANTASTICNE terene u okruzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 16, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Koju Hondu od 125cc imas, mtx-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno imam 2 seta guma-Michelin T63 i Dunlop 756... D 756 mi sluze za voznju u uslovima kao sto su sada-blato/glib... T 63 koristim za sve ostalo... Inace,Xr400 je `99 godiste... Evo za koliko para moze da se nadje u Nemackoj... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING〈=de&scopeId=MB&_features=on&category=&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=xr+400&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&cubicCapacities=&minPrice=&maxPrice=&fuel=&transmission=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&adLimitation=&daysAfterCreation=&drivingMode= Motor se odlicno ponasa u voznji,pouzdan je i jeftin je za odrzavanje...To vazi i za Xr600(`94) sa kojim nisam imao nikakvih problema od kad sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je stroj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim KLE500, a u potrazi za Afrikom. Dosta vozim po asfaltu mada me cesto povuce priroda pa skrenem na neki makadam. KLE mi se dobro pokazao za seoske puteve i sl. ali nije za neke extremne voznje. Posto bih da putujem sa motorom a voleo bih da skrenem sa asfalta kad kod mi se prohte (a to je po prilicno cesto), tragam za afrikom. Enduro je definitivno moj izbor jer je motor za svaku priliku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ivane sta mi mozes reci o snagi xr 400r i max brz i ponasanje na asvaltu ,da li se moze putovati na njoj na relacije do 500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan malo i od mene, od prije nekih 2 sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ivane sta mi mozes reci o snagi xr 400r i max brz i ponasanje na asvaltu ,da li se moze putovati na njoj na relacije do 500km XR400r ima 25kw na 121kg...Sasvim dovoljno,po mom misljenju. Sto se tice ponasanja na asfaltu-nemam primedbi... Moze se putovati na duze relacije ali mislim da je xr400r odlican all round motor... Sto bi rekao Kevin sa TT Foruma:"The longer the straights, the taller the hills, the deeper the sand; the bigger XR you want. The tighter the trail, the smaller hills, firmer terrain; the smaller XR you want..." Tako da za duza putovanja bi bolji izbor bili Xr600r ili Xr650r. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ivane hvala , a mracni tyti si isao na tusiranje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan malo i od mene, od prije nekih 2 sata Svaka cast majstore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo tudjih slika sa Xr-ovima... Evo kako se Xr ponasa na asfaltu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo tudjih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pokoji izlet ali ima i zanimljivih scena GS 800 POKAZUJE ZASTA JE STVOREN , ZA GRADCKE SMIKERE NIJE SIGURNO. SUPER SLIKA OVO JE MIXA kad je bio na cemernu prosle zime adventure KTM 990 POKAZUJE PRAVO LICE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni nema boljeg motora od endura.Takvi motori zasluzuju postovnje.Imao sam prilike da vozim Suzuki dr 650 od najboljeg bajkera iz bns Angela.Kad budem u mogucnosti kupio bih Africu Twin taj motor mi bas zapao za oko.Enduro samim svojim izgledom zasluzuju strahopostovanje,taj zvuk masine,velicina bajka,ogromni rezervoar.Uzivancija.Mada po meni naj motor je KTM 990 adventure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni nema boljeg motora od endura.Takvi motori zasluzuju postovnje.Imao sam prilike da vozim Suzuki dr 650 od najboljeg bajkera iz bns Angela.Kad budem u mogucnosti kupio bih Africu Twin taj motor mi bas zapao za oko.Enduro samim svojim izgledom zasluzuju strahopostovanje,taj zvuk masine,velicina bajka,ogromni rezervoar.Uzivancija.Mada po meni naj motor je KTM 990 adventure. bravo KTM 990 adventure. JE DALEKO ISPRED BMW 1200GS a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo sta se desi kad sa gumom namjenjenom za asvalt podjete po makadamu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna koji je ovo uredjaj nelici mi na navigaciju. a posjeduju ga relly motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto znam je to da je Delphi americka firma gigant u oblasti razvoja elektronskih upravljackih sistema u auto industriji i kao takva snabdeva celu GM grupaciju vozila. Rade i celokupnu autoelektriku za vozila kao i kompletne common rail sisteme za dizel vozila. Firma za postovanje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...