kepo 4527 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast ako sam ides po ovakvim terenima i kipujes se da odmaras dobili smo na koriscenje 5-6 brda sa velikom kotlinom u sredini. ima oko 30-40 hektara. drugari nisu danas mogli, a ja nisam mogao da isčekam da ne obidjem malo i vidim o čemu se radi. tereni su mnogo dobri, cekaju te prvom prilikom. Kepoooooo, Samo te gledamo i cekamo, nismo o ovome pricali :-) ma videces, ludilo je u pitanju! u onoj dolini imamo dve vodenice za prenociste, blizu nam je i klopa, ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Cccccccccc, Kepo, Kepo Svaka ti cast ako sam ides po ovakvim terenima i kipujes se da odmaras dobili smo na koriscenje 5-6 brda sa velikom kotlinom u sredini. ima oko 30-40 hektara. drugari nisu danas mogli, a ja nisam mogao da isčekam da ne obidjem malo i vidim o čemu se radi. tereni su mnogo dobri, cekaju te prvom prilikom. Kepoooooo, Samo te gledamo i cekamo, nismo o ovome pricali :-) ma videces, ludilo je u pitanju! u onoj dolini imamo dve vodenice za prenociste, blizu nam je i klopa, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude vampira u tim vodenicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Novembar 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude vampira u tim vodenicama Da vas ne sačeka Čeda vampir . . .:)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Novembar 23, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za off road bikere, kade cure vile....ne mora uvek da se plati!!! http://www.youtube.com/user/RnJEngineering?v=8wlzfoVroSY&feature=pyv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za off road bikere, kade cure vile....ne mora uvek da se plati!!! http://www.youtube.com/user/RnJEngineering?v=8wlzfoVroSY&feature=pyv ili ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Novembar 23, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, ove listice imam dzabe. Sad cu poceti da popravljam motore po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Novembar 23, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam procenat 5 drahmi ili 3 DM po stapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Novembar 23, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem. I onako naplacujemo kao zamenu kompletng semeringa, sa sve uljem. Tako valjda radi veliki broj "majstora" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Novembar 23, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem. I onako naplacujemo kao zamenu kompletng semeringa, sa sve uljem. Tako valjda radi veliki broj "majstora" I naravno smo i ocistili i podmazali lezaje na trokutima vila!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kepoooooo, Samo te gledamo i cekamo, nismo o ovome pricali :-) ma videces, ludilo je u pitanju! u onoj dolini imamo dve vodenice za prenociste, blizu nam je i klopa, ... Ma jeste, nego ladno za veliki motor :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za off road bikere, kade cure vile....ne mora uvek da se plati!!! http://www.youtube.com/user/RnJEngineering?v=8wlzfoVroSY&feature=pyv ili ovo Probao sam ovo i vile nisu curile. ...dok nisam dosao na teren. A bas sam se poveselio da cu si pristediti i posla i novaca. Kepo sjecas se mojih vila na Benduru? E pa vile sam uredio tako prije puta. Onda sam negdje u srednjoj Bosni usao na benzinsku i trazio zenske uloske. Trebali ste vidjeti taj pogled prodavaca. Nas cetvorica na motorima i meni trebaju ulosci. ...pa sam okomoto uloske oko stapova i uhvatio ih vezicama da ne kapa ulje okolo (pogotovo po disku). Tako sam se dovezao kuci i napravio semeringe kako treba! Ova stvar provjereno radi, ali ako upadne prljavstina izmednju semeringa i vilice. Poderan/star semering spasava samo promjena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za off road bikere, kade cure vile....ne mora uvek da se plati!!! http://www.youtube.com/user/RnJEngineering?v=8wlzfoVroSY&feature=pyv ili ovo Probao sam ovo i vile nisu curile. ...dok nisam dosao na teren. A bas sam se poveselio da cu si pristediti i posla i novaca. Kepo sjecas se mojih vila na Benduru? E pa vile sam uredio tako prije puta. Onda sam negdje u srednjoj Bosni usao na benzinsku i trazio zenske uloske. Trebali ste vidjeti taj pogled prodavaca. Nas cetvorica na motorima i meni trebaju ulosci. ...pa sam okomoto uloske oko stapova i uhvatio ih vezicama da ne kapa ulje okolo (pogotovo po disku). Tako sam se dovezao kuci i napravio semeringe kako treba! Ova stvar provjereno radi, ali ako upadne prljavstina izmednju semeringa i vilice. Poderan/star semering spasava samo promjena! jednom probao i uspelo, drzi i posle desetak voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koma, dodji velikim, al i povedi nekog velikog da ti pripomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koma, dodji velikim, al i povedi nekog velikog da ti pripomogne moze :-) realno sledece god, vikendi zauzeti do NG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuu ala se ostrite koma, dodji velikim, al i povedi nekog velikog da ti pripomogne moze :-) realno sledece god, vikendi zauzeti do NG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuu ala se ostrite koma, dodji velikim, al i povedi nekog velikog da ti pripomogne moze :-) realno sledece god, vikendi zauzeti do NG. ma neee, motor parkiran do daljnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan E pa dragi moji endurasi zelim da vam predstavim novi poligon za off voznju Poligon sa gomilom puteljcica koji se odvajaju u nepoznato. U pitanju je jezero Bela reka,nalazi se nekih nepunih 15 km od podnozija Avale,iza sedam brda,gora i dolina Malo jezero do kojeg se dolazi asfaltnim putem,je veoma lepo ali sto je najvaznije ima gomilu puteva koji cekaju da se istraze... kao i obicno slike P.S. poziv svima ko hoce da (pr)overimo ovaj teren Miso za tebe posebno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6457 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 3042 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad si to bio? Ucrtaj ga na nekoj mapi, da se ima orijentacija gde je. A i ja tebi , samo da prezdravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo pre sam dosao iz voznje,isao sam sam.... vredelo je ne otici na faks stize link sa mapom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/maps?saddr=Route+200&daddr=44.654268,20.461848&hl=en&sll=44.654261,20.461521&sspn=0.003179,0.004823&geocode=FXABqgIdvtU4AQ%3BFbxeqQIdGDk4AQ&vpsrc=0&mra=ls&t=h&z=14&lci=com.panoramio.all evo link ! obratite paznju na "livadu" iza jezero,to je sve na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda Ehhh, ti studentski dani ..... http://maps.google.c...m.panoramio.all evo link ! obratite paznju na "livadu" iza jezero,to je sve na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Haha sta studentski dani na motoru Milose video sam te u nedelju kako peglas KTM preko autokomande Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/maps?saddr=Route+200&daddr=44.654268,20.461848&hl=en&sll=44.654261,20.461521&sspn=0.003179,0.004823&geocode=FXABqgIdvtU4AQ%3BFbxeqQIdGDk4AQ&vpsrc=0&mra=ls&t=h&z=14&lci=com.panoramio.all evo link ! obratite paznju na "livadu" iza jezero,to je sve na slikama E pa obratio sam paznju, ali jezero video nisam! Ti da si covek i komunista, ucrtao bi i kako doci do tog terena, ili cemo opet za tobom. Naravno da se salim, svaka cast na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sezona i dalje u jeku zuti drz 400 na prodaju, ako je neko rad da pazari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...