Ivan x 69 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,ti si bas postao profi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,ti si bas postao profi... Daleko sam ja od toga brale, ali vestine sam kalio po okolini Ljiga, ako te zanima. ;D BTW, isprepadao si me onim XR600 video klipom. Mislio sam da si ti u prvom trenutku, pa gledam i vicem: "Ovaj IvanX je luuud!" :o Izmena: Dobio sam konacno obradjene fotografije od juce, tako da sam update-ovao stare i dodajem nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan I ostale fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Decembar 27, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ,razlika je velika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,ti si bas postao profi... Daleko sam ja od toga brale, ali vestine sam kalio po okolini Ljiga, ako te zanima. ;D BTW, isprepadao si me onim XR600 video klipom. Mislio sam da si ti u prvom trenutku, pa gledam i vicem: "Ovaj IvanX je luuud!" :o Izmena: Dobio sam konacno obradjene fotografije od juce, tako da sam update-ovao stare i dodajem nove. Jesi video kako momak vozi 600-tku... ;D Pravo da ti kazem-ako ne prodam XR600 do leta,montiracu cross gume na njega i sa njim cu da endurisem...XR400 ce malo da odmara u garazi,za promenu... P.S.Odlicne slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 28, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan P.S.Odlicne slike. Ove tvoje su bolje ;D Jesi video kako momak vozi 600-tku... ;D Pravo da ti kazem-ako ne prodam XR600 do leta,montiracu cross gume na njega i sa njim cu da endurisem...XR400 ce malo da odmara u garazi,za promenu... Sto da ne, krmace su strava za vezbu. Ko to savlada, ni smrt mu nece tesko pasti ;D Gledam Djoletovog (iz videa) KTM-a i nesto mi se mnooogo svidja. Ima 620cc i 122kg, a radi poredjenja, DR 350cc i 130kg :o Tacno anlaser To je bajk za nas koji volimo ozbiljno da se hrvemo Tvoja 600-tka je u extra stanju, tako da u principu mozes leti da cepas 600 kada je suvo, a zimi 400 jer je laksa. I kros da ti zavidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ivane koja je od ovih tvoja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ona na prvoj slici Ivanova. Ta mi deluje najbolja za oranje, a ima na njoj terena i za planinarenje, a Ivan voli da ore u brdsko, planinskim uslovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 28, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan A i da se skvasi bogami :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vi kako oćete ja odo motorom do grada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 28, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @MlaDer- nabavio sam TKC80, samo da se prolepsa vreme, eto i mene na glinarai da me naucis nesto pametno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Decembar 28, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne ocekuj previse od TKC80 po blatu, za sve ostalo je ok, ali za blato nula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 28, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Do sad sam vozio polucelavu ENDURO 3 SAHARA i po suvom i po blatu, nekako sam izlazio na kraj, a sa TKC ima da orem ko nikad do sad. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali to nije sve! Kao sto ste vec navikli: Photo by Monster! E kad bi se jos naso neko mene da slika na mom dragome KLX-u........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ivane koja je od ovih tvoja? ;D Eh da je srece!!! ;D Ja mislim da je ona na prvoj slici Ivanova. Ta mi deluje najbolja za oranje, a ima na njoj terena i za planinarenje, a Ivan voli da ore u brdsko, planinskim uslovima Kada su zene u pitanju,ne valja biti kategorican! Svaka zena je lepa na svoj nacin! ;D A i da se skvasi bogami :-) Lakse ide kad je vlazno... ;D Gledam Djoletovog (iz videa) KTM-a i nesto mi se mnooogo svidja. Ima 620cc i 122kg, a radi poredjenja, DR 350cc i 130kg :o Tacno anlaser To je bajk za nas koji volimo ozbiljno da se hrvemo Ja sam mislio da taj KTM ima 400cc... Jbt.Bas je lagan motor za tu kubikazu-a i deluje mi bas sposobno na snimku... E sad...Da li je to do motora ili do vozaca,ti bolje znas. Jesi li provozao koji krug? Kakav je u odnosu na DR-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 29, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan E kad bi se jos naso neko mene da slika na mom dragome KLX-u........ Evo ja se javljam na keca kao dobrovoljac, ali kao sto i sam znas, na forumu ima mnogo boljih fotografa... @MlaDer- nabavio sam TKC80, samo da se prolepsa vreme, eto i mene na glinarai da me naucis nesto pametno !! Ma moze sve, lako cemo kad je guma i benzina Nego, bolje ti za 1000-1500 din uzmi zadnju kros da se vozis ko covek, a tu TKC cuvaj za suho, jer moze na asfalt a 'vata suv teren. Ja sam mislio da taj KTM ima 400cc... Jbt.Bas je lagan motor za tu kubikazu-a i deluje mi bas sposobno na snimku... E sad...Da li je to do motora ili do vozaca,ti bolje znas. Jesi li provozao koji krug? Kakav je u odnosu na DR-a? Iskreno ne znam. Motor se toliko dere da se plasim da sednem na njega. U principu ide kao ala i malo je laksi. Probacu ga neki dan, pa javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam svu braci i po koju sestru bajkere i bajkerke , zzelim vam sretnu i veselu novogodisnju noc i novu g , puno blata i off rouda bez i jednog pada, da ste sretni i veseli , uzdravlje. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo Vas gledam EKIPA!!!! Napredujete ODLICNO!!!!!! Sve NAJBOLJE u novoj!!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 31, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Puno zdravlja, para, guma i benzina u 2010 zeli vam vas drug KOBRA !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas malo igrao u blatu, iskoristio lep dan i odradio zadnje oranje za 2009! Lud provod veceras, puno zdravlja, srece i kako kaze drug Kobra: guma i benzina u sledecoj godini!!! ZIVELI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas malo igrao u blatu, iskoristio lep dan i odradio zadnje oranje za 2009! Lud provod veceras, puno zdravlja, srece i kako kaze drug Kobra: guma i benzina u sledecoj godini!!! ZIVELI Za gume i benzin!!! Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 121 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u novoj god. svim Off Road bajkerima ! Zelim vam nove gume, dovoljno benzina, a i poneki novi motor, onome ko je izgustirao stari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan da smo zdravi pravi i uzbrdo brzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...