Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

mislim da je logicno da tdm nemoze da ispuni uslove za off roud ali mislim da ni wr 450f nemoze da ispuni uslove za putovanje od 3000km , zato sam uzeo tdm a narucio sam jos nesto , . za 4000 evra koliko sam trebao da dam za afriku uzeo sam dva motora jedan je tu a drugi tek stize iz njemacke.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

namjena vozila nema kljucnu ulogu u voznji koliku ima namjena vozaca. sve je u korteksu u vasoj glavi ako ti to hoces onda ces da i uradis.  ;D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Sve je to Stevo u redu, ali ti si se isclanio iz ovog kluba, vise nemas enduro motor i slike koje si postavio iz navike u ovu temu, vise sa njom nemaju veze :)

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Ni meni ne smetaju slike, naprotiv, lepo je pogledati tu prelepu prirodu iz ovih mojih ravnicarskih krajeva, meni samo nije bila jasna ona Stevina fraza "nije off roud ali jeste enduro", nisam dobio odgovor ali nema veze, kad stigne nova masina bice sigurno i jednog i drugog  ;)

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Sve je to Stevo u redu, ali ti si se isclanio iz ovog kluba, vise nemas enduro motor i slike koje si postavio iz navike u ovu temu, vise sa njom nemaju veze :)

Sefe molim objasnjenje ?

Nije mi jasno, zar ENDURO FAN mora da poseduje enduro motor da bi se deklarisao kao takav ili je to stvar do duse  i interesovanja. ;)

mislim da sam jednom ovo napisao , evo sad sam prekopirao , za one kojima je tesko otvoriti stranicu br 1 evo prvog posta , .,,,Otvaram ovu temu jer mislim da zasluzuje mijesto na ovom forumu i znajuci da nas ima vise nego r fanova  , volio bi da postoji mjesto ,tema gdje mozemo postavljati slike i komentarisati o svemu vezanom za ENDURO /OFF ROUD ili SM evo jacu prvi postaviti po koju slicicu ovih kraljeva prostranstva i pustinja.      :)

Ni meni ne smetaju slike, naprotiv, lepo je pogledati tu prelepu prirodu iz ovih mojih ravnicarskih krajeva, meni samo nije bila jasna ona Stevina fraza "nije off roud ali jeste enduro", nisam dobio odgovor ali nema veze, kad stigne nova masina bice sigurno i jednog i drugog  ;)

kad sam otvorio temu mislio sam na bas to sto pise u predhodnom postu  ENDURO , OFF ROUD , SM , to i jesu 3 kategorije u mozemo reci jednoj klasi. a tema je krenula tim putem , kojji i sada gura a to je off roud. mada bila je malo sire orijentisana. zato sam stavio slike. jer TDM I DL spadaju u enduro turing. nadam se da se neljutite , pozz srbijancima  ;) ;) ;)

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

jer TDM I DL spadaju u enduro turing...

Mozda oni spadaju u enduro, ali slike voznje koju si postavio, sigurno ne spadaju. I nema ljutnje...  ;D ;D ;D

• ..., 355 postova
  • Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC

Drugari, zima je, nema sta drugo da se radi, pa se svadjate umesto da raspravljate.  ;D

Evo mi bili juce u voznjici,pa da malo osvezimo bajatu temu.  ;)

• ..., 355 postova

Testirali smo jedan helmet cam, sto se i vidi na videu, ali je kvalitet toliko los da se bukvalno nista ne raspoznaje, pa nisam hteo da "prljam ruke"  ;)

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Drugari, zima je, nema sta drugo da se radi, pa se svadjate umesto da raspravljate.  ;D

Evo mi bili juce u voznjici,pa da malo osvezimo bajatu temu.  ;)

Dobro zezanje ;)

mozda i naj video domace produkcije , svaka cast za voznju i obradu

Dobra jeste ali ...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44753.0

Hvala, ali to nije sve!

Kao sto ste vec navikli:

Photo by Monster! 8)

Slike su super,mozda da je malo boje dodato da ono sivilo nestane.

• ..., 355 postova

Dobra jeste ali ...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44753.0

;D

Slike su super,mozda da je malo boje dodato da ono sivilo nestane.

To je na fotografu i njegovoj umetnickoj viziji, ali mislim da obradjene fotografije stizu uskoro, posto mi ih je covek posao sinoc brze bolje, posle voznje.  ;)

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

pozdrav ljudi, dosta vec preskacem ovu temu al od kad sam se okurazio na stromu i krenuo da ga ganjam po blatistima i ostalim terenima koji nisu za njega i od kad je krenuo da mi pada na istim shvatio sam da volim blatiste al da nemam motor za njega :-)

pa dodjoh kod vas po savet,   pre stroma sam vozio copere i nemam skoro nikakva iskustva sa ovakvim stilom voznje pa sam zato krenuo da trazim neki motor na kome bi se naučio i mislim da je tt600 za mene taman,jel  imam 110 kg i nemam neke tendencije ka teskom off-u ...  ?

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Fotke su vrh, video jos bolji, svaka cast .

Kakav je dan bio i predpostavio sam da ce na forumu osvanuti ovako nesto. ;D ;D

• Zainteresovan, 560 postova

pozdrav ljudi, dosta vec preskacem ovu temu al od kad sam se okurazio na stromu i krenuo da ga ganjam po blatistima i ostalim terenima koji nisu za njega i od kad je krenuo da mi pada na istim shvatio sam da volim blatiste al da nemam motor za njega :-)

pa dodjoh kod vas po savet,   pre stroma sam vozio copere i nemam skoro nikakva iskustva sa ovakvim stilom voznje pa sam zato krenuo da trazim neki motor na kome bi se naučio i mislim da je tt600 za mene taman,jel  imam 110 kg i nemam neke tendencije ka teskom off-u ...  ?

A sta mislis o XR600r?

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43249.0

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja