brane177 4 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Novi sam tu,al sam iz okolice split.. Pa sam u Beogradu pronašao crash bars SEBA za izradu crash bara,al samo prilikom izrade bi trbao da dovezem motor... Pa mozda ako ima netko da ima Yamahu tdm 900 (RN 11) 2004g da bi ju moga il htjeo "posudit" na jedan dan da gospodin može uzeti mjere po vašem motoru bio bih veoma zahvala... Unaprijed Hvala 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Brane, stavi ovo u temu o tdm-u, dečki su ok i netko će se javit.Pozz iz sinjske zagoreGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 907 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 708 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan @brane177 sada vidim ovaj post ali kasno. Ja sam pre mesec dana moj motor ostavio kod Sebe pa je po istom motoru radio i jednom tvom zemljaku. Da si stavio na temu TDM (touring) mogao si i ti naruciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...